Amalia Năstase s-a trezit cu șobolani în curte: "Te poate mușca..."

Publicat pe

Amalia Năstase s-a confruntat cu o problemă extrem de delicată. Mai exact, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a trezit în curte cu șobolani. Extrem de revoltată de întreaga situație, vedeta a postat un mesaj dur pe contul său de socializare. Iată ce a scris aceasta pe Facebook, dar și ce fotografie a postat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amalia Năstase s-a mutat într-o vilă din nordul Capitalei alături de soțul ei, dar și de cele două fiice. Nu s-a gândit vreo secundă că o să se confrunte cu probleme de genul acesta. Ei bine, în urmă cu puțin timp, aceasta s-a trezit în curte cu o rozătoare de dimensiuni mari.

Amalia Năstase s-a trezit cu șobolani în curte: "Te poate mușca..."Amalia Năstase s-a trezit cu șobolani în curte: "Te poate mușca..."

Speriată și iritată de cele observate, mai ales de faptul că stă într-o zonă destul de bună, Amalia Năstase și-a luat telefonul și a început să fotografieze șobolanul. Ulterior, aceasta a scris și un mesaj pe pagina sa de socializare.

Citește și: Amalia Năstase, despre certurile cu soțul ei, Răzvan Vasilescu:„Femeia mai are și toane…’

Citește și: Ce intervenție estetică își face Amalia Năstase, de la 27 de ani

Citește și: Cum arată acum Diana Georgescu, fosta iubită a lui Connect-R.A apărut la Căsătoriți pe nevăzute

Citește și: Alexandra Ungureanu, în lacrimi la Asia Express, pentru mama ei:„S-ar putea întampla ceva foarte rău’

Amalia Năstase s-a trezit cu șobolani în curte

O experiență extrem de neplăcută pentru toată lumea, dar mai ales pentru o persoană care-și dorește să se mute într-o zonă exclusivistă și plătește o sumă impresionantă pentru o vilă de lux.

Ei bine, Amalia Năstase s-a trezit cu șobolani în curte. Extrem de speriată de cele întâmplate, vedeta a scris un mesaj pe contul său de socializare, în care susține că ar fi putut fi mușcată oricând de rozătoare.

E prima oară în viața mea când văd șobolani la mine în curte. Mulțumesc mult partidului ca mi-a dat șansa asta. Trăiam naibii fără să știu ce înseamnă să ai un suflet cald care te poate mușca de glezne când ieși în curte. Apă caldă și caldură, noroc că nu avem nevoie de la voi, că mi-ați fi amintit și de copilărie ca la jumătate din București', a scris Amalia Năstase, postând pe Instagram imaginile incredibile cu rozătoarele.

Cu atât mai mult, cu cât Amalia Năstase declara, în urmă cu ceva timp, că locul preferat al ei este curtea.

„Locul meu preferat din casă este curtea. Și pentru că am reușit să facem terasă, am reușit să o aranjăm în așa fel încât crezi că ești în parc… avem tiroliană, saltea’, a mai adăugat aceasta.

Cum arată casa Amaliei Năstase

Amalia Năstase s-a mutat într-o vilă de lux din Capitală. Locuința este împărțită pe mai multe etaje, are mai multe balcoane, dar și o grădină generoasă. 

„La noi sunt patru dormitoare… în rest sunt camere. (…) Noi avem mult mai multe animale decât avem acum. Am avut două șinșile, un dihor, porci de Guineea. Acum avem trei câini și un papagal. Copiii trebuie să crească cu animale. Fetele erau disperate să aibă animale cât mai multe’, a declarat Amalia Năstase pe YouTube.

sursă foto- Facebook

Citeşte şi despre cum să scapi de șoareci – soluții să scapi de rozătoare!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter