Ami, cel de-al patrulea jurat „Bravo, ai stil!”, în această săptămână. Direct de la „Exatlon”, în platoul show-ului de fashion

Publicat pe

Cel mai urmărit show de fashion din România, „Bravo, ai stil!', propune în această săptămâna, o nouă formulă la masă juriului, odată cu dezvăluirea celui de-al patrulea jurat cu drepturi depline.

În cele patru ediții difuzate săptămâna această, de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în Gala de sâmbătă, difuzată la ora 23:00, la Kanal D, alături de Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu se va află AMI, îndrăgită cântăreața și fosta concurență din echipa Faimosilor de la „Exatlon'.

Cântăreața a mărturisit că este nerăbdătoare să le cunoască pe aspirantele la titlul de Cea mai stilată femeie din România și să noteze cele mai bune apariții stilistice ale acestora.

„Știu despre ce este vorba în această competiție stilistică pentru că am urmărit show-ul, sper că fetele să se descurce și să ne impresioneze cu ținutele lor vestimentare. De abia aștept să îmi însușesc rolul de jurat', spune AMI.

AMI a devenit cunoscută publicului datorită vocii sale care s-a auzit pentru prima dată în super hit-ul „Trumpet Lights, piesă care a ajuns rapid la inimile publicului român. Au urmat proiecte precum „Otra Vez, „Playa En Costă Rică', sau  Somnu` nu mă ia'. Colaborările dintre Grasu XXL și AMI la piese precum „Deja Vu' sau „3 lucruri' au fost foarte apreciate de fani, iar reinterpretarea piesei Laurei Stoica Un actor grăbit', a sensibilizat publicul. Cel mai recent hit al artistei, „Hola!', a urcat rapid în topurile muzicale din România, adunând zeci de mii de vizualizări de YouTube.

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter