Amna a trecut peste divorțul de fostul soț: "Am trăit suferința în timpul ultimului an de relație" - EXCLUSIV

Publicat pe

Cântăreața Amna a acceptat invitația noastră și a participat la VIVA! Influencers Party! Vedeta s-a distrat o seară întreagă, a socializat și a făcut dezvăluiri exclusive. 

Amna a participat la VIVA! Influencers Party, acolo unde a făcut declarații despre cariera ei, despre perioada dificilă prin care a trecut: divorțul de soț.

„Sunt bine acum pentru că eu, practic, am trăit suferința în timpul ultimului an de relație. Mă consumam atunci, iar apoi mi-am revenit. Sunt episoade din viața noastră, ale femeilor, încercări de la Dumnezeu, numai El știe de ce ni le dă. „, a declarat Amna în exclusivitate pentru VIVA!.

Urmăriți întregul material video!

 

Amna a trecut peste divorțul de fostul soț: "Am trăit suferința în timpul ultimului an de relație" - EXCLUSIVAmna a trecut peste divorțul de fostul soț: "Am trăit suferința în timpul ultimului an de relație" - EXCLUSIV

Vedete și influenceri, la VIVA! Influencers Party 2019. Primele imagini de la eveniment: cele mai spectaculoase ținute

Oricât de controversat a devenit poate termenul de ‘influencer’, invitații la petrecerea organizată de VIVA! au lăsat la intrare orice gând negativ, au făcut fotografii la frumoasele cornere pregătite de partenerii noștri, au socializat și au admirat ținutele vedetelor, alese conform dress code-ului de anul acesta, ‘print forever’.

Mulțumim partenerilor noștri, glo și ParkLake.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și:
Vinurilor The Iconic Estate, lichiorului premium SABER Elyzia, ginului Hendricks prin Alexandrion Group,  NESCAFÉ Dolce Gusto, Donut Studio, Flori de Lux, Otto Stories, Music Gear si Print Design'

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter