Amna a ajuns de urgență la spital, infectată cu COVID-19: "Aveți grijă, purtați măști!"

Publicat pe

La doar două luni după ce s-a operat de urgență, Amna se află din nou pe patul de spital, cu COVID-19. Artista le-a povestit fanilor despre momentele dificile prin care trece din cauza infectării cu coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Amna a completat, din păcate, lista lungă a artiștilor care s-au infectat cu COVID-19 în ultima perioadă. Din nefericire, în pofida faptului că și-a luat toate măsurile de precauție, artista nu a scăpat de temutul virus, iar acum se află pe mâinile medicilor.

Amna a ajuns de urgență la spital, infectată cu COVID-19: "Aveți grijă, purtați măști!"Amna a ajuns de urgență la spital, infectată cu COVID-19: "Aveți grijă, purtați măști!"

Amna, pe patul de spital cu COVID-19

După ce fanii săi s-au îngrijorat de lipsa artistei de pe conturile de socializare, unde este extrem de activă, Amna a dat în sfârșit un semn de viață, însă urmăritorii ei au primit o veste proastă… Întinsă pe un pat de spital și cu perfuzia în mână, Amna le-a mărturisit fanilor săi că a contractat COVID-19.

Citește și: Amna îl atacă pe fostul soț, la doi ani de la divorț: „Am văzut pe cine seduci!”

Citește și: Ștefan Manolache a devenit tată. „Cel mai frumos cadou…'. Cum o cheamă pe fetiță

Citește și: Ce dietă drastică ține Vica Blochina:„Maximum două mese pe zi’

Citește și: O mai ții minte pe Yvette din Clona?Cum arată actrița Vera Fischer la 69 de ani

Citește și: Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere:„L-am gravat’

Deși a respectat regulile de distanțare socială și toate măsurile impuse în pandemie, artista tot nu a scăpat de temutul virus. Artista le-a dat vestea fanilor chiar de pe patul de spital, unde este permanent monitorizată de către cadrele medicale.

'Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc', a spus Amna de pe patul de spital.

Probleme de sănătate de la începutul anului

Din nefericire, artista nu a început anul cu dreptul, cel puțin din punct de vedere al sănătății… Amna avea probleme încă înainte de a intra în competiția Survivor, unde a rezistat doar două săptămâni. Acolo problemele s-au acutizat, iar când a ajuns în țară a fost nevoită să se opereze de urgență. În urma consultului, medicii au decis că solista suferă de colecist (bilă).

„Eu sunt, dacă n-ați văzut ceva mai galben de atât. Bilirubina mea își face de cap. Am aberat azi-noaptea o grămadă, am început să delirez, deși n-am avut febră, cred că de la toate medicamentele. M-au suportat eroic oamenii ăștia. Îmi spuneau să-i sun când mi se termina branula, dau eu mă culcam la loc. Sper să fiu bine și să plec cât mai repede acasă, asta e tot ce-mi doresc’, a spus Amna la scurt timp după operație.

Intervenția a fost una reușită, iar artista s-a recuperat în scurt timp. din nefericire însă, Amna a ajuns din nou pe patul de spital, din cauza COVID-19.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter