Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere: "L-am gravat"

Publicat pe

Meghan Markle se pregătește să devină curând mamă pentru a doua oară, iar vestea că bebelușul este fetiță i-a bucurat enorm pe ea și pe Prințul Harry. Iată ce cadou special i-a pregătit deja Meghan micuței!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit, în cadrul recentului interviu pentru CBS, că vor deveni curând părinții unei fetițe. Și cum Meghan visa încă dinainte de a fi cu Harry să aibă o fetiță, i-a pregătit din timp un dar prețios.

Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere: "L-am gravat"Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere: "L-am gravat"

Archie, frate mai mare

Deși sexul primului lor copil, Archie, a fost ținut secret până în ultima clipă, Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit acum, în interviul pentru Oprah, că vor avea o fetiță. Anunțul a fost cu atât mai emoționant cu cât vestea a venit la scurt timp după ce Meghan mărturisise că, în vara anului trecut, a suferit un avort spontan. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii cuplului, dat fiind că sexul primului lor copil, Archie, a fost dezvăluit chiar în ziua în care s-a născut.

„Este fetiță”, a dezvăluit Prințul Harry, iar soția lui a zâmbit imediat.

„Se simte minunat. A avea un băiețel și o fetiță este mai mult decât poate cineva să ceară vreodată”, a mai spus Prințul.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață’

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Ce semnificație are rochia purtată de Meghan Markle la interviul cu Oprah. Asemănare izbitoare cu Wallis Simpson, femeia pentru care a abdicat Regele Edward

Citește și: Meghan Markle acuză Familia Regală de rasism! „Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii fiului nostru”

Meghan, dar neprețuit pentru fiica ei

Ducii de Sussex sunt nerăbdători să-și întâmpine micuța, căreia vor să-i ofere o viață lipsită de griji. De altfel, acesta a fost și unul dintre motivele pentru care cei doi au renunțat la titlul de membri seniori ai Familiei Regale britanice – dorința de a-i oferi lui Archie, iar acum și fetiței lor, o viață normală.

În această vară, fetița cuplului va veni pe lume, iar mama ei i-a pregătit deja un cadou cu o semnificație emoționantă. De altfel, soția Prințului Harry a vorbit despre asta cu ceva timp înainte de a-l cunoaște pe Harry, când deja visa să aibă o fiică.

Într-un interviu pentru publicația Hello, în 2015, Meghan – pe atunci star în serialul Suits – a povestit că și-a făcut un cadou costisitor pentru a-și celebra succesul.

„Am râvnit întotdeauna la ceasul Cartier French Tank. Când am aflat că Suits va avea și al treilea sezon – ceea ce, la vremea respectivă, părea așa o piatră de hotar – am făcut o cheltuială extravagantă și am cumpărat versiune Two Tone”, a mărturisit Meghan Markle.

Desigur, la vremea aceea, pentru Meghan prețul ceasului Cartier încă reprezenta o extravaganță. Iar asta deoarece a costat în jur de 6.000 de dolari.

„L-am gravat pe spate – ‘Pentru M.M. de la M.M.,’ și plănuiesc să i-l dau fiicei mele într-o zi”, a spus ea. „Asta face aceste piese speciale, conexiunea pe care o ai cu ele”, a mai spus Meghan.

Familia perfectă

În ceea ce privește planurile de viitor, Meghan și Harry au spus că se vor opri la doi copii și că sunt extrem de fericiți.

„E extraordinar. Suntem recunoscători. Să ai un copil sau doi poate fi extraordinar. Dar să ai un băiat și apoi o fată, ce-ai putea cere mai mult? Acum avem familia noastră. Noi patru și cei doi câini ai noștri. E grozav”, a mai spus Harry în interviul cu Oprah.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter