Amy Adams a primit o stea pe Walk of Fame. Şi-a trăit fericirea alături de familia sa frumoasă!

Publicat pe

După o apariţie extrem de elegantă pe covorul roşu la Gala Globurile de Aur unde a strălucit într-o rochie Tom Ford şi a apărut la braţul soţului ei, Darren Le Gallo, Amy Adams a trăit emoţiile de a primi o stea pe celebra Walk of Fame.

 

La 42 de ani, Amy Adams a pierdut în weekend-ul trecut şansa de a câştiga un Glob de Aur, văzându-se învinsă de Isabelle Huppert.

 

Frumoasa actriţa are şi 5 nominalizări la Premiul Oscar, fără a reuşi să triumfe până acum, însă talentul său incredibil a fost acum recunoscut prin acordarea acestei distincţii.

 

Amy a trăit din plin acest moment împreună cu partenerul ei de viaţă, Darren Le Gallo şi adorabila lor fetiţă, Aviana, în vârstă de 6 ani, o copie în miniatură a mamei ei.

 

Îmbrăcată într-o rochie neagră midi, care i-a pus în evidenţă silueta, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale aurii, şi cu o coafură care aminteşte de vechiul Hollywood, Amy Adams a oferit o nouă reprezentaţie stylish în Cetatea Filmului.

 

Foto: Hepta

Amy Adams a primit o stea pe Walk of Fame. Şi-a trăit fericirea alături de familia sa frumoasă!Amy Adams a primit o stea pe Walk of Fame. Şi-a trăit fericirea alături de familia sa frumoasă!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter