Victoria Beckham, despre silicoanele sale: "Regret că am apelat la cuțit!"

Publicat pe

Femeie de afaceri, scriitoare și cântăreață, Victoria Beckham (42) s-a aflat în permanență în lumina reflectoarelor, iar asta presupunea un look impecabil. Cel mai mult însă vedeta regretă că, nemulțumită de mărimea sânilor, a ales să-și pună silicoane.

 

 

 

Prin anii ’90, pe vremea când făcea furori în întreaga lume împreună cu colegele ei din Spice Girls, Victoria nu impresiona prin mărimea bustului, însă prin 2003, după căsătoria cu fotbalistul David Beckham, Victoria s-a gândit că e timpul pentru o schimbare, iar bustul său a luat proporții vizibile, deși artista nu a recunoscut multă vreme intervenția esteticianului.

Într-o scrisoare publicată de revista Vogue în septembrie 2016, fosta vedetă Spice Girls, devenită între timp mamă a patru copii și designer de modă, a recunoscut că regretă că a apelat la cuțit și, de asemenea, s-a dojenit singură pentru faptul că a negat asta până atunci.

 

 

 

„Învățați să vă acceptați imperfecțiunile! Asta e tot ce vreau să vă spun. Lăsați-vă pielea să respire – folosiți mai puțin machiaj (și nu lăsați niciodată make-up artistul să vă epileze sprâncenele! Efectele vor dura pentru totdeauna).” Apoi, a continuat: „Și ar trebui probabil să spun – nu vă jucați cu sânii voștri! Atâția ani am negat asta, e stupid. Un semn de nesiguranță. Pur și simplu bucurați-vă de ceea ce aveți.”

 

 

Prima oară artista a vorbit despre asta tot pentru Vogue, în 2011, când a menționat în trecere, sub formă de glumă: „Gata, nu mai sunt torpilele bazooka, au dispărut!” Oricum, era greu de crezut că cineva și-ar fi putut închipui că sânii ei s-ar fi putut dezvolta în forma aceea, cu atât mai mult cu cât Victoria a născut patru copii, iar diferențele dintre perioada pre- și post-silicoane erau mai mult decât vizibile. Acum, vedeta a scăpat de această grijă, a renunțat la silicoane și a ales să nu mai poarte ținute foarte decoltate.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter