Maraton de scene de sex pentru Sienna Miller și Ben Affleck

Publicat pe

Nouă ore de scene de sex au filmat cei doi actori. Sienna (35) și Ben (44) pretind că se au ca frații, dar noul film în care joacă împreună, 'Live by Night', împănat cu numeroase secvențe intense, va demonstra cât de puternică este chimia dintre cei doi actori. Regizor a fost chiar Ben, deci el se face vinovat de interesantele indicații regizorale.

 

 

Sienna Miller a declarat pentru E! că a trebuit să filmeze în total circa nouă ore de scene de sex alături de celălalt protagonist, Ben Affleck, catalogând experiența drept amuzantă: 'Eu și Ben suntem ca frații, slavă domnului, deci nu s-a pus problema de jenă. Practic, s-a chicotit mult la aceste scene. Eu, adică, el e foarte profesionist. (…) După cele nouă ore, râdeam cu lacrimi, nu mă puteam opri.'

 

Inevitabil, o astfel de experiență te poate apropia și mai tare de un coleg, ceea ce s-a văzut și la premiera 'Live by Night' din L.A, unde Sienna era toată numai un zâmbet în preajma lui Ben. La premiera din Londra, în timp ce frumoasa blondă dădea interviuri, Affleck i-a pus pe umeri haina lui pentru a suporta mai ușor temperaturile scăzute în rochia subțire.

Pelicula 'Live by the Night' spune povestea unui fiu de polițist din Boston care se îndrăgostește nebunește de iubita unui gangster. Nici un film cu gangsteri nu e complet fără scene fierbinți, așa cum a confirmat Sienna: 'În scenariu scria că vor fi scene de sex peste tot: în mașină, în bar etc…practic, o zi întreagă urma să o petrecem doar filmând scene de sex.'

Oana Popoiag

Foto: Hepta, Northfoto, livebynightmovie.com

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă