Cine este Ana de la Puterea Dragostei. A pus ochii pe unul dintre băieți

Publicat pe

După eliminarea lui Beatrice din gala de duminică, o nouă concurentă a intrat în casa Puterea Dragostei. Deși a intrat în competiție de curând, Ana a creat deja tensiuni la Puterea Dragostei. Tânăra are 22 de ani, s-a născut la Timișoara și este zodia Capricorn.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Atunci când a intrat în casa Puterea Dragostei, Ana a mărturisit că este foarte emoționantă. Imediat cum a intrat în competiție, tânăra și-a manifestat interesul fața de un concurent, iar acest lucru a aprins imediat spiritele, mai ales că tânărul pe care ea a pus ochii este deja într-o relație.

Cine este Ana, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei. Îl place pe Radu

Concret, este vorba despre Radu, cel care are o relație cu Adelina. Deși a fost avertizată să stea departe de el, tânăra nu a prea a ținut cont de sfaturile celorlalți concurenți.

„Să nu ai încredere în șarpele ăla”, au atenționat-o unii concurenți pe Ana cu privire la Radu, care a invitat-o să se așeze pe un scaun despre care nu știa că este rupt.

„Vezi? vroia să te facă să cazi. Vroia să te facă de râs”, au glumit în continuare băieții. „De-astea vrei să-mi faci tu, Radu?”, l-a întrebat și Ana râzând. Chiar și așa, ea a părut atrasă de Radu.

Citește și: Paul de la Puterea Dragostei a devenit tată

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei

Citește și: Fostul soț al Andei Adam, adevărul despre divorț

Când a avut Ana de la Puterea Dragostei ultima relație

Ana i-a întrebat pe băieți cine are o relație, iar apoi a mărturisit că ultima ei relație s-a încheiat în luna mai, după doi ani.

Apoi, băieții au întrebat-o de ce s-a încheiat relația ei după o perioadă atât de lungă, iar tânăra le-a mărturisit acestora că bărbatul avea secrete.

„Să-i fac reclamă proastă acuma? Tipul avea nevastă și copil. A fost un pic complicat, am aflat după jumătate de an că e căsătorit, dar a fost mare dragostea”, a răspuns Ana.

Unde are Ana de la Puterea Dragostei un tatuaj ascuns

Ana de la Puterea Dragostei are și o colecție destul de mare de tatuaje. Ea spune că cele de pe brațul stâng nu reprezintă ceva anume, a mai spus Ana. „Doar că mi-au plăcut mie', a completat noua concurentă.

„Mai am un tatuaj sub sân„, a continuat Ana, iar Radu a cerut să-l vadă. „Să mergem sus să-l vezi”, a glumit fata.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Ana l-a inclus pe Radu în top 3 preferințe, chiar dacă el are o relație cu Adelina. Ana nu a părut deranjată de acest aspect:

„Ești căsătorit, ai copil? Păi, atunci? Așa de îndrăgostit ești?”, a întrebat ea. Ana l-a invitat tocmai pe Radu la dans, deși a glumit că ar putea să își ia o bătaie când ajunge în casa fetelor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter