Fostul soț al Andei Adam, adevărul despre divorț: "Despărțirea s-a produs acum un an"

Publicat pe

Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, a făcut recent primele declarații despre divorț, mărturisind care au fost motivele care au dus la despărțirea dintre ei. Acum, artista și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și se pregătește de o nouă căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, a vorbit recent despre divorțul de vedetă și despre motivele care i-au împiedicat să rămână un cuplu, după 6 ani de mariaj. Deși extrem de discret cu viața personală, acesta a ținut să tranțșseze, pentru prima oară, zvonurile și speculațiile care au fost făcute de-a lungul timpului cu privire la mariajul lor.

Fostul soț al Andei Adam, primele declarații despre divorț

După ce mult timp s-a speculat că mariajul Andei Adam cu Sorin Nicolescu ar fi pe butuci, confirmarea destrămării căsniciei a venit săptămâna în luna iulie. Sorin a subliniat atunci că artista este liberă să facă ceea crede, imaginile în care ea a apărut în brațele altui bărbat fiind concludente cu privire la relația dintre ei. La patru luni de la aceste evenimente și după ce, între timp, Anda Adam nu doar că a confirmat că are o relație, dar, între timp, s-a și logodit, fostul soț al Andei Adam a vorbit în exclusivitate pentru Cancan despre motivele care au dus la încheierea mariajului.

Sorin a mărturisit că divorțul „s-a produs atunci când s-a rupt încrederea și când am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile”. El a confirmat, de asemenea, și că existau tensiuni în cuplu: Normal, doar nu era totul roz și ne-am despărțit”.

Fostul soț al Andei Adam a dezvăluit, pentru prima oară, și când s-a produs despărțirea dintre ei, despărțire despre care au existat nenumărate speculații de-a lungul timpului.

„Despărțirea s-a produs acum un an, cred. Nici nu mai știu în ce lună exact. Iar, în privința speculațiilor, acestea s-au produs pentru că nu au mai apărut poze cu noi”, a mai spus Sorin pentru sursa citată.

Citește și: Anda Adam și soțul ei Sorin Nicolescu s-au despărțit: 'E liberă să facă ce crede'

Citește și: Ce a postat fostul soț al Andei Adam pe Internet, după ce ea s-a logodit: „Orice om e liber să…'

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Anda Adam. Îl ține în seif, de frică să nu fie furat

Citește și: Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal. Decizia luată de autorități

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express. „Ne bucurăm că am ajuns până aici”

Au amânat divorțul de câteva ori

Sorin Nicolescu și Anda Adam au luat decizia de a divorța la notar, însă, spune el, au amânat semnarea actelor de câteva ori, cei doi soți depunând actele de divorț la câteva luni după separare.

„Nu mai știu exact, dar la câteva luni. Nici nu aveam timp, sincer. Aveam momente când ne înțelegeam bine și nu ne ardea să mergem la notar. Sau eram cu Evelin ori pe șantier, la construcțiile noastre, Anda cu o grămadă de-ale ei. Sincer, nu era o așa urgență să semnăm actele acelea. Eram în inerție, cumva. Am amânat de câteva ori notarul, când interveneau alte priorități”, a mai declarat Sorin Nicolescu pentru Cancan.

„Doar când o să mor, atunci nu o să mă mai văd cu Evelin!”

În pofida faptului că mariajul lor nu a funcționat, atât Anda Adam, cât și fostul ei soț, Sorin Nicolescu au fost doi părinți extrem de implicați. După divorț însă, Evelyn a rămas alături de mama ei, așa cum era și firesc, tatăl ei nedorind să o scoată din mediul în care era obișnuită. De altfel, Sorin a mărturisit că cel mai dureros pentru el, în toată această perioadă, a fost faptul că va trebui să se obișnuiască cu gândul că își va vedea fiica mai rar.

„Ea este visul meu de când eram un copil. Mereu mi-am dorit să am o fetiță și am primit acest dar de la Dumnezeu și de la Anda chiar de ziua mea, de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie. Am fost alături de ea din prima secundă de când s-a născut. Am asistat la naștere, am învățat din maternitate să-i fac băiță și tot ce ține de un bebeluș. Și au urmat nopți și ani la rând, aproape 6 ani, zi de zi, cu ea„.

De altfel, el a spus că nici nu s-a pus vreodată problema ca Anda să-i interzică să-și vadă copilul: „Doar când o să mor, atunci nu o să mă mai văd cu Evelin!”, a mai declarat el pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter