Ramona de la Clejani și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva lui Fulgy: „Am decis să iert”

Publicat pe

Ramona de la Clejani și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva lui Fulgy. Cântăreața de muzică de petrecere a luat această decizie după ce s-a certat săptămâni întregi cu fiul Clejanilor. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare, postând și un filmuleț realizat în fața secției. Iată care e motivul pentru care a luat această hotărâre!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona de la Clejani și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva lui Fulgy. Săptămâni întregi, artista și fiul Clejanilor au purtat un „război' al replicilor acide. La un moment dat, ea a susținut că tânărul chiar ar fi amenințat-o cu moartea și că îi este frică să mai iasă din casă. Între timp, se pare că l-a iertat pe fratele Margheritei, mergând recent la secția de Poliție.

Ramona de la Clejani și-a luat prin surprindere toți fanii de pe rețelele de socializare. După ce între ea și Fulgy a avut loc un scandal monstru, cântăreața a decis să-l ierte. Astfel, de curând, artista a mers la o secție de Poliție pentru a retrage plângerea depusă împotriva lui, după ce ar fi amenințat-o cu moartea. Solista și-a justificat decizia în fața fanilor printr-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și: Replici scandaloase între Viorica și Ramona de la Clejani, din cauza lui Fulgy:„Să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare'

Citește și: Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie:”O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”

Citește și: Daniel Iordăchioaie a scăpat de dosar penal, după ce a condus fără permis.Motivarea judecătorului

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă croitoreasa care a câștigat Românii au Talent.Ana Maria Pantaze este de nerecunoscut

Ramona de la Clejani și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva lui Fulgy

Ieri, Ramona de la Clejani a postat un filmuleț pe contul ei oficial de Facebook. În cadrul imaginilor se poate vedea că a mers la o secție de Poliție din București. Cântăreața a spus că a venit aici pentru a-și retragerea plângere depusă împotriva lui Fulgy. Aceasta nu a fost singură, ci însoțită de fiica ei pe care a ținut-o tot timpul în brațe.

În dreptul filmulețului, Ramona de la Clejani a scris și un mesaj prin care și-a justificat decizia. A susținut că a hotărât să ierte din iubire pentru tatăl ei, Dumnezeu. Acum că și-a retras plângerea împotriva lui Fulgy, ea a transmis că-și dorește ca tatăl ei biologic să-i apecieze gestul.

„Din iubire pentru tatăl meu Dumnezu astăzi am decis să iert… Îmi doresc ca tatăl meu biologic să aprecieze bunătatea sufletului meu', a scris Ramona Manole de la Clejani pe Facebook.

„El este un pericol public'

În urmă cu câteva luni, Ramona de la Clejani spunea că Fulgy ar fi amenințat-o cu moartea. Tot atunci, ea susținea că îi este frică să mai iasă din casă, spunând despre fiul Clejanilor că ar fi un pericol public. Se pare însă că ulterior l-a iertat.

„E foarte greu să mergi undeva și să-ți fie teamă. Acum că el o fi glumit, că o fi spus adevărul, dar nici în glumă nu poți să vorbești așa. El este un pericol public, o știm cu toții. Eu sunt un om simplu. Dacă eu aș face rău cuiva…

Am vrut să vadă și vreau să vadă că poliția noastră nu doarme, că există și la noi, cum este în străinătate. Dacă eram în străinătate, Fulgy era acum legat', spunea Ramona de la Clejani la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter