Daniel Iordăchioaie a scăpat de dosar penal, după ce a condus fără permis. Motivarea judecătorului

Publicat pe

În urmă cu trei ani, Daniel Iordăchioaie a fost prins de polițiștii de la Rutieră conducând fără permis. Acum, judecătorul pe mâna căruia a ajuns cazul artistului a apreciat că nu se impune dosar penal și l-a iertat pe Iordăchioaie. Totuși, cântărețul a primit o pedeapsă pentru că s-a urcat la volan fără permis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Iordăchioaie a fost prins de polițiștii din Târgoviște la volan, deși avea permisul suspendat. Cazul a ajuns în instanță, iar norocul lui Iordăchioaie a fost un judecător care a dispus 'renunțarea la aplicarea pedepsei' și i-a dat cântrețului doar un avertisment și o atenționare asupra 'conduitei viitoare'.

Daniel Iordăchioaie a fost oprit de agenții de poliție pe data de 16 noiembrie 2018, iar în urma verificărilor s-a descoperit că acesta avea permisul suspendat.

Motivul: cu un an înainte, el provocase un accident de circulație, tot în Târgoviște, care s-a soldat cu rănirea lui.

După această întâmplare nefericită, lui Iordăchioaie i-a fost suspendat permisul și a circulat cu o dovadă înlocuitoare pe care acesta urma s-o prelungească la fiecare 30 de zile, potrivit wowbiz.ro.

Conform informațiilor care apar în motivare, primul dosar al lui Daniel Iordăchioaie a fost clasat în iunie 2018, dar interpretul nu și-a mai prelungit dovada, astfel că la doar câteva zile, el a fost surprins conducând în București, deși figura în continuare ca neavând acest drept.

Un al doilea dosar penal i-a fost întocmit pe 5 iunie 2018  și a fost clasat pe 20 noiembrie 2018. Culmea ghinionului, Iordăchioaie a fost prins de polițiști la volan cu 4 zile înainte de clasare.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu

Citește și: Ce relație e dispusă să păstreze Anamaria Prodan cu Reghe, după divorț:„N-am resentimente

Daniel Iordăchioaie a scăpat de dosar penal, după ce a condus fără permis

În fața instanței, Daniel Iordăchioaie și-a recunoscut fapta dar a precizat că a urcat la volan 'întrucât știa că dosarul de la București urma să fie clasat', lucru care s-a și întâmplat.

Magistratul care a judecat cauza a considerat însă că 'infracțiunea săvârșită prezintă o gravitate redusă prin prisma naturii și urmărilor produse, inculpatul cunoscând că în cauză va fi dispusă o soluție de clasare'.

De asemenea, s-a apreciat în mod pozitiv faptul că interpretul nu s-a sustras de la urmărirea penală și că nu a încercat să ascundă aflarea adevărului în cauză.

Ce pedeapsă a primit Daniel Iordăchioaie după ce a fost prins fără permis

Soluția finală pentru lui Daniel Iordăchioaie a fost aplicarea unui simplu avertisment, însă acesta a fost obligat să plătească cheltuieli judiciare către stat în valoare de 600 de lei.

Procesul s-a încheiat în vara anului trecut, la aproape doi ani de la momentul în care a fost prins fără permis.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter