Ana Ularu, rol principal într-un serial SF pe Netflix. Ce spune despre Tribes of Europa

Publicat pe

Ana Ularu este protagonista unui serial de excepție difuzat de Netflix, Tribes of Europa. Așteptat cu nerăbdare de fani, serialul prezintă modul cum ar putea arăta lumea în viitor, la 45 de ani distanță după o catastrofă. Carismatica actriță a povestit pe larg despre rolul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Ularu a reușit performanța de a fi prima actriță de origine română care apare într-un serial pe Netflix. Este vorba despre Tribes of Europa, serial așteptat cu nerăbdare de către fanii producțiilor SF, pe care actrița mărturisește că le adoră. Lumea așa cum o știm a dispărut, iar continentul european este împărțit în 5 state, unde triburile se luptă pentru supremație.

Ana Ularu, rol principal într-un serial SF pe Netflix. Ce spune despre Tribes of EuropaAna Ularu, rol principal într-un serial SF pe Netflix. Ce spune despre Tribes of Europa

Ana Ularu, protagonistă în Tribes of Europa

Serialul prezintă povestea Europei în anul 2074, după ce o catastrofă globală a dus la dispariția vechilor națiuni. Plin de suspans și aventură, serialul îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură.

„Tribes of Europa este un serial inedit pe piaţă. Mi se pare că funcţionează foarte bine în contextul geopolitic actual. În acelaşi timp, poate servi atât ca atenţionare, cât şi ca o lecţie frumoasă despre colaborarea şi înţelegerea interumană, mai mult decât despre diferenţele dintre noi. Este un film de acţiune, e interesant, e ciudat la modul cel mai frumos şi va purta spectatorul prin nişte lumi absolut speciale, create de Philip Koch', spune Ana Ularu, citată de Adevărul.

Citește și: Kim Kardashian divorțează de Kanye West, după 7 ani. Ce avere fabuloasă au de împărțit

Citește și: Culiță Sterp a aflat la Survivor ce sex are copilul său: „Cel mai frumos cadou'

Citește și: Răzvan Fodor, adevărul despre cele mai grele momente în căsnicie: „A fost ceva înfiorător'/ EXCLUSIV

Citește și: Fetița Danielei Gyorfi a împlinit 10 ani. Ce cadouri a primit Maria

„Ce am reușit să construim împreună e cel puțin inedit”

Personajul pe care ana Ularu îl interpretează în Tribes of Europa face parte din Tribul Corbilor, unul dintre triburile care își dispută supremația, iar actrița speră că serialul Netflix se va bucura de succes și în România.

„Personajul meu face parte din tribul Crows. Corbii au un soi de cod de onoare aproape japonez. Ei nu mint niciodată. Au diverse alte vicii și frivolități dar din alte puncte de vedere sunt cât se poate de corecți. Chit că un pic expansioniști. Țin cu tribul publicului, de fapt, în clipa asta mai mult decât orice și sper foarte mult să intrăm puternic în România cu serialul acesta pentru că este absolut inedit. Din tot ce se întâmplă, cred că viziunea lui Philip (scenaristul) și ce am reușit să construim împreună e cel puțin inedit. Și cred foarte mult în valoarea produsului”, a dezvăluit Ana Ularu pentru Impact.

Lupta pentru supremație într-o lume post-apocaliptică

Deși serialul are un scenariu post-apocaliptic, unde scenele violente nu lipsesc, mesajul acestuia este cu totul altul, după cum spune Ana Ularu. Dragostea față de oameni, empatia și umanitatea reușesc să învingă în cele din urmă, într-o lume măcinată de dezastre…


„Aș păstra empatia și colaborarea și nevoia de apropiere umană. Și nevoia de a rămâne alături de familia ta, orice ar însemna asta, familie extinsă. Pentru că, până la urmă, de fapt, toate aceste personaje, nefiind delimitate de granițe și de naționalism și de valori intangibile până la urmă, sunt fiecare dintre ei legați de un soi de cod de onoare față de cei dragi. Evident, au defectele lor, nu idealizăm, dar aș păstra umanitatea lor și aș păstra felul în care fiecare dintre ei încearcă să funcționeze cu ce are”, a mai spus Ana Ularu pentru sursa citată.

Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter