Ana Ularu, superbă pe covorul roşu la premiera filmului “Inferno” de la Florenţa

Publicat pe

Lungmetrajul Inferno', cu Tom Hanks, Felicity Jones şi Ana Ularu în distribuţie a avut premiera mondială în acest weekend la Florenţa.

 

Actriţa Ana Ularu a arătat superb pe covorul roşu, ea alegand o rochie albastră care poarta semnătura designerului Maria Lucia Hohan.

 

Ana s-a aflat într-o companie selectă, Tom Hanks si Felicity Jones fiind, de asemenea, prezenţi la avanpremieră. Tânăra actriţa a primit numeroase felicitări atât pentru film, cât şi pentru apariţia pe covorul roşu. „Ana Ularu mă face să fiu mândru că sunt român planetar', a spus Florin Piersic Jr.

 

Thrillerul „Inferno' este regizat de Ron Howard şi are la bază pe romanul cu acelaşi nume al lui Dan Brown, fiind cel de-al treilea film din seria ecranizarilor Codul lui Da Vinci'.

 

Filmul va deschide cea de-a patra editie a Dracula Film Festival, care va avea loc in perioada 12 – 16 octombrie, la Brasov, iar din 14 octombrie va rula în cinematogarfele din România.

 

Foto: Hepta

 

 

Ana Ularu, superbă pe covorul roşu la premiera filmului Inferno' de la FlorenţaAna Ularu, superbă pe covorul roşu la premiera filmului Inferno' de la Florenţa

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter