Raquel Welch, forever young. Iată cum arată actriţa la 76 de ani!

Publicat pe

Puține femei au curajul să poarte o rochie roșie, mulată, cu un asemenea decolteu generos, la 40 de ani, darmite la 76! Pentru asta însă trebuie să te cheme Raquel Welch.

 

Recent, în California, a avut loc „Carousel of Hope Ball for the Children Diabetes Foundation', un eveniment la care, an de an, vedetele contribuie pentru o cauză nobilă: ajutorarea copiilor cu diabet.

 

Jane Fonda, Sharon Stone, Sidney Poitier, Anjelica Houston, Denzel Washington, Raquel Welch și nenumărate alte vedete au pășit pe covorul roșu în ținute spectaculoase, amintind de galele de Oscar, și și-au dat concursul din plin pentru strângerea de fonduri în scopul ajutorării micuților atinși de această boală perfidă.

 

Eleganța a fost la loc de cinste, invitații impresionând prin ținutele alese, însă din mulțime s-a distins cu siguranță Raquel Welch, actrița care și acum, la 76 de ani, reușește să aprindă imaginația bărbaților. Raquel părea pur și simplu să nu fi fost atinsă de trecerea timpului! D

 

e la primul său film, din 1964, în care a jucat alături de regele rocknroll-ului, Elvis Presley, au trecut 52 de ani, însă, cu toate astea, superba Raquel încă ne mai surprinde prin frumusețea și prospețimea ei. Cu siguranță, în cazul ei frumusețea interioară continuă să se reflecte cu aceeași forță și în exterior.

 

Foto: Hepta

 

Raquel Welch, forever young. Iată cum arată actriţa la 76 de ani!Raquel Welch, forever young. Iată cum arată actriţa la 76 de ani!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter