Anamaria Ferentz, accident cumplit de mașină! A fost la un pas de moarte

Publicat pe

În ajun de Moș Nicolae, Anamaria Ferentz a trecut pe lângă moarte… Artista a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident de mașină cu daună totală!

Anamaria Ferențz a trecut recent printr-o experiență care, cu siguranță, a făcut-o să-și reevalueze prioritățile și să fie recunoscătoare providenței că a scăpat cu viață… Aflată în America, artista a fost la un pas de a-și pierde viața, chiar în ajun de Moș Nicolae, dar a scăpat nevătămată dintr-un accident teribil, dovadă că minunile există.

„O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult. 

Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri… Nu știu… Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!”, a scris Anamaria pe contul ei de Instagram.

Anamaria Ferentz, accident cumplit de mașină! A fost la un pas de moarteAnamaria Ferentz, accident cumplit de mașină! A fost la un pas de moarte
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter