Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru copiii ei, de Sfântul Nicolae

Publicat pe

De Sfântul Nicolae, Elena Gheorghe a postat un mesaj pe contul de socializare, pentru cei doi copii ai săi, Nicholas și Amelie Nicole, care astăzi își serbează onomastica.

Elena Gheorghe, mesaj emoționant pentru copiii ei, de Sfântul NicolaeElena Gheorghe, mesaj emoționant pentru copiii ei, de Sfântul Nicolae

„Fix acum 8 ani mai aveam doar câteva zile până să-l aduc pe lume pe Nicholas. Primul meu copil, prima mea mare dragoste a venit pe 10 decembrie și i-am pus numele de Nicholas căci mi s-a părut cel mai potrivit și cel mai frumos nume.

Apoi, acum 3 ani Nicholas i-a cerut lui Moș Nicolae o surioară pe care s-o cheme Nicole, a zis că vrea s-o cheme așa că să-și facă ziua împreună. Astăzi sunt împreună și îi sunt f recunoscătoare Sfântului Nicolae pentru aceste minunate daruri pe care le-a adus în viață noastră.

La mulți ani, Nicholas și Nicole! Să fiți mereu împreună, sănătoși și să zambiti din tot sufletul toată viață voastră! La mulți ani tuturor sărbătoriților de astăzi!”, a scris Elena Gheorghe, pe Instagram.

Elena Gheoghe a declarat recent, că este cea mai geloasă dintre ea și soțul ei. Artista și Cornel formează un cuplu de 14 ani.

„Un gram trebuie, dacă nu-i deloc nu e de bine. (zâmbește) Nu avem motive de gelozie și nici nu ne-am dat, dar când vezi că cineva îi face ochi dulci sau se uită nepotrivit, în sinea ta te încearcă un sentiment de gelozie și e normal, cred eu. Recunosc, eu sunt cea geloasă”, a povestit Elena Gheorghe, pentru Viva!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter