Antonia, jignită de un bărbat în văzul tuturor. Cum i-a închis artista gura. „Ar fi culmea”

Publicat pe

Antonia este una dintre cele mai active vedete de pe contul de socializare și își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Însă, nu toate comentariile venite din partea fanilor ei sunt pozitive. Recent, iubita lui Alex Velea a fost jignită de unul dintre internauți.

Antonia, jignită de un bărbat în văzul tuturor. Cum i-a închis artista gura. „Ar fi culmea'Antonia, jignită de un bărbat în văzul tuturor. Cum i-a închis artista gura. „Ar fi culmea'

„Ar fi culmea să fii și frumoasă, și deșteaptă”, a scris bărbatul, pe Instagram, printre zecile de mesaje primite de vedetă.

Antonia i-a dat replica imediat făcând referire la faptul că în mediul online mulți oameni sunt hărțuiți și jigniți. „Un exemplu din multe pentru mine, referitor la BULLYING-UL ONLINE”, a fost răspunsul Antoniei.

Antonia suportă cu greu despărțirea de Alex Velea

Antonia recunoaște că îi este foarte greu acasă, fără iubitul ei, care se află în această perioadă la filmările pentru Asia Express, alături de Mario Fresh. Artista a declarat pentru revista VIVA! când poate vorbi cu tatăl copiilor ei și cum trece peste această perioadă.

„Știam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce și am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Și da, știam că se va lăsa cu multe lacrimi. Putem vorbi doar o dată pe săptămână și atât, fără prea multe detalii. Dar știu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experiențe noi, diferite, o altă țară', a spus Antonia pentru revista VIVA!.

Antonia a mărturisit că soarta a fost blândă cu ea și i-a dărut multe lucruri bune, pentru care este recunoscătoare. „Mereu m-am simțit susținută și binecuvântată și îi mulțumesc lui Dumnezeu de fiecare dată pentru tot ce am. Am și eu momente ca oricine, atunci când simt că lucrurile nu se leagă, dar e normal să fie și așa', a mai adăugat vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter