Anamaria Ferentz se află în mijlocul protestelor violente din SUA: “E înfiorător! Toată noaptea aud numai elicoptere și împușcături!”

Publicat pe

Anamaria Ferentz trăiește în Los Angeles de mai bine de 10 ani. În aceste momente, orașul este ssub stare de urgență, din cauza protestelor cu care se confruntă America, după ce în Minnesota un polițist a omorât un bărbat de culoare, punându-i genunuchiul pe gât. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nu avem voie să ieșim din casă din seara asta de la 8 pm (n.r. acum două seri), până mâine dimineață, la 5.30. Numai împușcături și mașini de poliție, salvare, pompieri și elicoptere aud din casă. Supai (n.r. cățelul vedetei) s-a lipit de mine pe canapea, de frică. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere și bubuieli non stop. Supai stătea lipit de mine și când am deschis ușa la balcon și a auzit bubuieli a fugit în dormitor. Am filmat aseară, de la mine de pe acoperiș. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieșim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineața. Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar de fapt sunt niște anarhiști infiltrați printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură.

Au făcut dezastru și pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poșete, tot ce au putut, sunt foarte mulți tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmulețele de pe net. S-au distrus și magazinele din Santa Monica. Totul este devastat! Se pare că așa e în istoria Americii, de câte ori e un protest, se trezesc și alții care distrug și fură. Din păcate, se strică mesajul antirasism care trebuia să se audă', spune Anamaria Ferentz pentru Click!

Sunt proteste violente în peste 100 de oraşe americane de pe întreg teritoriul. De cinci zile, comunităţile afro-americane cer dreptate pentru moartea lui George Floyd, care a decedat în timpul arestării din 25 mai.

Arestarea lui George Floyd din Minneapolis, Minnesota, soldată cu decesul acestuia a stârnit revolta oamenilor. Floyd a murit după ce agentul de poliţie Derek Chauvin i-a presat gâtul cu genunchiul timp de 9 minute, în timp ce era încătuşat.

Anamaria Ferentz se află în mijlocul protestelor violente din SUA: E înfiorător! Toată noaptea aud numai elicoptere și împușcături!'Anamaria Ferentz se află în mijlocul protestelor violente din SUA: E înfiorător! Toată noaptea aud numai elicoptere și împușcături!'

Este înfiorător! Toată noaptea am auzit numai elicoptere, împușcături, probabil erau cu gaze lacrimogene. Nu îmi este frică, ci pur și simplu sunt furioasă pentru că în zilele noastre, când sunt atât de multe posibilități, se întâmplă așa ceva! Îmi este aproape imposibil să cred că trăiesc într-un oraș ca Los Angeles, în care mulți și-ar dori să ajungă, care este plin cu atâția hoți. Îmi este groază că stau pe aici, printre ei. Am crezut că oamenii sunt puțini mai educați și au un scop în viața asta, dar acum sunt total scârbită de tot ce se întâmplă, nu mai am cuvinte”, a mai adăugat vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter