Drama cumplită a Pamelei Anderson. Actrița a fost agresată sexual de dădacă și violată de un bărbat cu 13 ani mai în vârstă: "Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta!"

Publicat pe

Pamela Anderson, cunoscută ca sex-simbol, mai ales după aparițiile istorice în pictorialele Playboy, a cucerit publicul definitiv în serialul Baywatch. Puțini știu însă ce se ascunde în spatele unei femei aparent puternice, care nu pare că ar putea fi doborâtă de ceva. Totul a început în copilărie, iar ceea ce a trăit actrița este un adevărat coșmar!

Chiar dacă sufletul nu i s-a vindecat și nu a reușit să treacă peste cele trăite cu adevărat nicicând, vedeta din Baywatch și-a făcut curaj să vorbească despre ororile la care a fost supusă. Vedeta a povestit că a fost agresată sexual chiar de bona sa, pe când era doar un copil. Timp de 4 ani, de la 6 ani, până la 10 ani a fost nevoită să suporte rele tratament din partea femeii care se presupunea că are grijă de ea.

Citește și: Dieta-minune pe care o ține Pamela Anderson. Eficientă pentru femei, salvatoare pentru bărbați:'Consumul de carne duce la…'

Și de parcă nu ar fi fost suficient, doi ani mai târziu a suferit un episod la fel de traumatizant: a fost violată de un bărbat în vârstă de 25 de ani, pe când ea avea doar 12 ani. Blondina nu s-a simțit suficient de puternică încât să le povestească apropiaților, familiei, clipele teribile prin care a trecut.

Pamela Anderson: „Animalele au fost cele care m-au salvat”

Totuși, a găsit o metodă, un fel de terapie, pentru a face față suferinței și trăirilor atât de intense prin care trecea. S-a concentrat asupra animalelor, ființe nevinovate în care a găsit dragostea necondiționată pe care a căutat-o mult timp.

Citește și: Pamela Anderson, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice!

Evenimentele din viața sa au făcut-o să-și piardă încrederea în oameni, având momente în care simțea că nu mai vrea să trăiască. Actrița a găsit salvarea în animalele, de la care a învățat sensul empatiei și, mai ales, al dragostei.

Pierdusem încrederea în oameni. Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta! Animalele au fost cele care m-au salvat, ele s-au îndreptat spre mine în mod natural şi mi-au demonstrat ce înseamnă empatia şi dragostea', a precizat ea, potrivit adevărul.ro.

Drama cumplită a Pamelei Anderson. Actrița a fost agresată sexual de dădacă și violată de un bărbat cu 13 ani mai în vârstă: "Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta!"Drama cumplită a Pamelei Anderson. Actrița a fost agresată sexual de dădacă și violată de un bărbat cu 13 ani mai în vârstă: "Pur şi simplu, nu mai voiam să trăiesc pe pământul ăsta!"

Sursa foto: Hepta

Citește și: Cum arată acum Carmen Electra, interpreta lui Lani McKenzie, din Baywatch.La 48 de ani este la fel de sexy ca-n filmul care a consacrat-o! Ce dietă ține pentru un trup perfect, la orice vârstă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter