Anamaria Prodan a primit un cadou de 10.000 de dolari. Geanta valorează cât o casă la țară

Publicat pe

Anamaria Prodan a primit recent un cadou de mii de euro. Sexy impresara s-a dovedit a fi extrem de încântată de geanta noua din garderoba ei. Inedit este prețul noului accesoriu, deloc unul modest. 

Ne-am obișnuit deja cu aparițiile de zeci de mii de euro ale Anamariei Prodan. Chiar ea a recunoscut că îi place luxul, că muncește zilnic pentru a-și permite extragananțele la care unii nici nu visează. De data aceasta a fost și ea impresionată, a primit un cadou care i-a mers la suflet. Și da, nu e unul ieftin, ci unul care valorează cât o casă în România.

Iată că acum a primit în dar o geantă Hermes, roșie, foarte frumoasă și eleganyă. Imediat s-a lăudat cu ea pe Instagram, semn că îi place foarte mult. Am fost curioși, cât costă? La un singur search pe internet, geanta valorează 10.000 de dolari., aproximativ 43.000 de lei. La același preț, în România, poți găsi lejer o casă în mediul rural, în unul dintre județe.

Imediat după ce vedeta a postat imaginea, fanii ei au reacționat: „Wooow să o porti sănătoasă (…) esti un om frumos si minunat (…) Offf Ana , iar ai cheltuit banii „

Anamaria Prodan a primit un cadou de 10.000 de dolari. Geanta valorează cât o casă la țarăAnamaria Prodan a primit un cadou de 10.000 de dolari. Geanta valorează cât o casă la țară

Ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama ei

Fiicele, ginerii, nepoții, toți i-au fost alături până în ultima clipă. Înainte de a deceda, Ionela Prodan a avut grijă să le lase tuturor o mică avere. În testament, ea le-a trecut drept moștenitoare pe ambele fiice, pe Anamaria și pe Anca.

Conform Spynews, ea le-a lăsat patru case, terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro, multe tabluri, totul însumând aproximativ două milioane de euro.  Ionela Prodan nu și-a uitat nepoții, trei din partea Anei şi unul din partea Ancăi, cărora le-a pus în conturi câte 30.000 de euro la fiecare, iar atunci când vor împlini vârsta de 18 ani să poată avea acces la banii de la bunica lor.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter