Bianca Drăgușanu, invitată la emisiunea lui Victor Slav. Reacția prezentatorului TV a făcut-o pe vedetă să-i dea o palmă

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea fostului ei soț, Victor Slav. Vedeta și-a făcut apariția în platou, iar reacția prezentatorului de la 'Vulturii de noapte' a fost total neașteptată. Bianca Drăgușanu l-a pălmuit pe Victor Slav de față cu colegii lui de platou.

Bianca Drăgușanu a revenit la Kanal D, însă în calitate de invitat la emisiunea 'Vulturii de noapte', show care este moderat chiar de fostul ei soț, Victor Slav. Apariția vedetei în platou a luat prin surprindere pe toată lumea.

Deși nu mai sunt împreună de foarte mult timp, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, Sofia Natalia. Cei doi au alte relații și se pare că le este mult mai bine așa.

Victor Slav i-a spus Biancăi Drăgușanu când a văzut-o în platou: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă'. După această replică, fosta prezentatoare TV i-a dat o palmă fostului ei soț, iar colegii lui de platou nu au intervenit deloc în discuție.

Citește și: Oase o ironizează pe Bianca Drăgușanu după ASIA EXPRESS. Fotografia postată pe Instagram a stârnit reacții neașteptate

Citește și: Victor Slav și noua iubită nu se mai ascund. Cum l-a fotografiat Raluca pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu

FOTO: Facebook

Bianca Drăgușanu, invitată la emisiunea lui Victor Slav. Reacția prezentatorului TV a făcut-o pe vedetă să-i dea o palmăBianca Drăgușanu, invitată la emisiunea lui Victor Slav. Reacția prezentatorului TV a făcut-o pe vedetă să-i dea o palmă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter