Anamaria Prodan l-a criticat pe Cătălin Măruță, după podcastul cu Reghe: „Nu a zis nimic, s-a...”

Publicat pe

Anamaria Prodan l-a criticat pe Cătălin Măruță, după podcastul cu Reghe. Sexy-impresara a avut un mesaj neașteptat pentru prezentatorul TV, după ce asta l-a invitat pe Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii lui online, de pe YouTube. Agentul FIFA e de părere că soțul Andrei nu ar fi zis nimic, pentru că s-ar fi bucurat că scopul lui de a-l aduce în podcast a fost atins și că nimic altceva nu ar mai fi contat. Iată ce a spus despre vedeta de televiziune!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan l-a criticat pe Cătălin Măruță, după podcastul cu Reghe. Impresara crede că prezentatorul TV nu ar fi spus nimic, pentru că doar faptul că a reușit să-l aducă la el în emisiunea online ar fi contat pentru el. Fiica Ionelei Prodan susține că, dacă ea ar fi fost gazda show-ului de pe YouTube în locul soțului Andrei, l-ar fi bătut pe Laurențiu Reghecampf cu propriile lui cuvinte.

Anamaria Prodan l-a criticat pe Cătălin Măruță, după podcastul cu Reghe: „Nu a zis nimic, s-a...'Anamaria Prodan l-a criticat pe Cătălin Măruță, după podcastul cu Reghe: „Nu a zis nimic, s-a...'

Acum câteva zile, Laurențiu Reghecampf a acceptat invitația de a apărea în podcastul „Acasă La Măruță', găzduit de Cătălin Măruță. De altfel, asta a reprezentat și prima oară când antrenorul a ieșit public de când a izbucnit scandalul cu Anamaria Prodan. Emisiunea online s-a bucurat de un real succes și a ajuns chiar pe primul loc în Trending.

Citește și: Reghe, deranjat de pozele cu Anamaria Prodan aproape goală:”I-am zis: băi, ai 45 de ani, nu e normal”

Citește și: Laurențiu Reghecampf a vrut să divorțeze după episodul cu Dan Alexa și Anamaria Prodan:”Nu mi-aș fi închipuit că poate să facă așa ceva”

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Reghe a spus că trebuia să se despartă de ea, odată cu episodul Alexa:„De ce a mai stat trei ani în petreceri?'

Citește și: Adela Popescu a lovit șase mașini într-o parcare:”În prima lună când am luat carnetul…”

Anamaria Prodan l-a criticat pe Cătălin Măruță, după podcastul cu Reghe

Faptul că Reghe a apărut ca invitat în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță a ajuns rapid și la urechie Anamariei Prodan. Replica ei nu s-a lăsat așteptată prea mult, având un mesaj atât pentru soțul Andrei, cât și pentru încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Potrivit WOWbiz.ro, Anamaria Prodan crede că Măruță nu a comentat declarațiile făcute de Reghe pentru că scopul lui de a-l aduce în podcast a fost atins și că nu ar mai fi contat nimic altceva. Sexy-impresara s-a arătat extrem de revoltată în privința afirmațiilor făcute de antrenor, spunând că vorbele lui nu ar fi decât niște minciuni.

„Măruță nu a zis nimic, că s-a bucurat că i-a venit'

În același timp, Anamaria Prodan a spus că dacă ea ar fi avut un podcast, l-ar fi bătut pe Laurențiu Reghecampf cu propriile lui cuvinte.

„Măruță nu a zis nimic, că s-a bucurat că i-a venit. Păi eu îl băteam pe ăsta cu cuvintele lui. Dacă aveam un podcast, îl făceam să sară pe geam de la podcast', a transmis Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Cătălin Măruță, după succesul podcast-ului cu Laurențiu Reghecmpf

După succesul pe care l-a avut podcast-ul lui cu Laurențiu Reghecampf, Cătălin Măruță și-a exprimat bucuria pe rețelele de socializare, în fața urmăritorilor. Prezentatorul TV a făcut două postări pe Instagram, ce au fost apreciate ulterior și de Reghe.

„Mă bucur că aici, Acasă la Măruță', am reușit să aducem un interviu foarte așteptat, cu Laurențiu Reghecampf. 53,000 de persoane au urmărit simultan live lansarea noului podcast și la 18 ore de la lansare este locul #1 in Trending pe YouTube. Mulțumesc pentru încredere tuturor celor care aleg să poarte o discuție sinceră aici, cu mine, să își spună povestea.(…)

Cu toții avem nevoie de un hobby, iar eu simțeam nevoia de mult timp să fac ceva ce nu are legătură cu emisiunea, dar mă pasionează la fel de tare. Interviul este genul meu jurnalistic preferat, iar ideea podcast-ului „Acasă La Măruță' a venit firesc, ca o continuare a ceea ce fac eu zi de zi, live, în televiziune. Este un proiect de suflet în care investesc energie și speranța că va fi pe placul celor care îmi urmăresc activitatea pe canalul de youtube Acasa la Maruta ✌️', a scris Cătălin Măruță pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter