Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și de iubita lui. Motivul invocat de Corina Caciuc

Publicat pe

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și de iubita lui, Corina Caciuc. Decizia lor vine chiar în timp ce antrenorul Universității Craiova și sexy-impresara se află în plin divorț. Se pare că scandalul nu pare să se oprească prea curând între ei, mai ales după cea mai recentă „mișcare' făcută de Reghe și actuala lui parteneră. Iată ce motiv a invocat aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și de iubita lui, a anunțat astăzi spynews.ro. Potrivit sursei menționate, momentan, nu se cunoaște motivul pentru care antrenorul de la Universitatea Craiova a luat o asemenea decizie. Însă, spre deosebire de el, s-a aflat care a fost motivul invocat de actuala lui parteneră, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și de iubita lui. Motivul invocat de Corina CaciucAnamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și de iubita lui. Motivul invocat de Corina Caciuc

Astăzi, pe 10 martie 2022, în presă a apărut o nouă informație „bombă' referitoare la Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Se pare că, în plin proces de divorț, antrenorul a decis să o dea în judecată pe încă soția lui. Și nu doar el, ci și actuala lui iubită, Corina Caciuc, cea care urmează să-l facă tată din nou anul acesta.

Citește și: Cum își răsfață Laurențiu Reghecampf iubita, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Primul tort pentru micuțul L…'

Citește și: Gigi Becali, despre Anamaria Prodan, în plin scandal cu Reghe:„Zicea că mă uitam la ea. O simpatizam doar, dar ea…'

Citește și: Zelenski cere o întâlnire cu Putin, pentru a pune capăt conflictului:”Se pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele”

Citește și: Cum justifică proprietarul benzinăriei din Beiuș prețul ridicat al carburnaților:”Am fost obligat să…”

Anamaria Prodan a fost dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și de iubita lui

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să se mențină pe primele pagini ale ziarelor, după informația apărută astăzi. Divorțul dintre ei ar fi luat astfel o nouă întorsătură. Asta pentru că dacă până acum, de cele mai multe ori, impresara a fost cea care a vorbit despre Reghe și i-a adresat cuvinte dure, de această dată el a luat atitudine și a dat-o în judecată.

În ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf, deocamdată nu se știe de ce a ales să o dea în judecată pe încă soția lui. În schimb, conform sursei citate, s-a aflat motivul pentru care iubita lui, Corina Caciuc a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan.

Motivul invocat de Corina Caciuc

După ce s-a aflat despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, Anamaria Prodan ar fi făcut numeroase postări legate de tânără. În acestea s-ar fi prezentat diverse imagini cu iubita lui Reghe, din trecut, sau diferite lucruri urâte la adresa ei. Dacă până acum Corina și Reghe s-au abținut, de această dată au decis să ia măsuri.

Astfel, Corina Caciuc a mers împreună cu Laurențiu Reghecampf și a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Motivul invocat de tânăra ar fi faptul că impresara ar fi defăimat-o în public, de nenumărate ori. Până acum, agentul FIFA nu a avut niciun fel de reacție în acest sens.

Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de 8 Martie, în timp ce Laurențiu Reghecampf și iubita sa au petrecut împreună

Anamaria Prodan a vorbit recent despre relația pe care o are cu fostul său partener, Laurențiu Reghecampf. Ea a subliniat faptul că nu a mai discutat cu acesta de foarte mult timp. Reghe nici nu a felicitat-o de 1 sau 8 Martie și a sărbătorit alături de iubita însărcinată la un local din Capitală. Sexy-impresara a mai spus și că următorul termen al divorțului este în luna aprilie.

‘Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci‘Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie’, a spus ea pentru FANATIK.

Sursă foto: Instagram, Spynews

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter