Anamaria Prodan, după al doilea termen al divorțului cu Reghe: „Să închidem circul. Am cerut...”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după al doilea termen al divorțului cu Reghe. Sexy-impresara a vorbit cu jurnaliștii, imediat după ce a ieșit din sala de judecată. Astăzi, ea și Laurențiu Reghecampf au avut al doilea termen al divorțului. Conform spuselor acesteia, nu au reușit să ajungă nici acum la un numitor comun. Iată ce a cerut agentul FIFA!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după al doilea termen al divorțului cu Reghe. La ieșirea din sala de judecată, sexy-impresara le-a spus jurnaliștilor că ea și-a exprimat dorința de a divorța la notar, însă Laurențiu Reghecampf nu ar fi vrut.

Anamaria Prodan, după al doilea termen al divorțului cu Reghe: „Să închidem circul. Am cerut...'Anamaria Prodan, după al doilea termen al divorțului cu Reghe: „Să închidem circul. Am cerut...'

Astăzi, pe 4 aprilie 2022, a avut loc al doilea termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara nu a venit singură, ci însoțită de copiii ei. La scurt timp după ce a ieșit din sala de judecată, aceasta a acceptat să vorbească cu jurnaliștii, pentru a le dezvălui ce s-a întâmplat astăzi în ceea ce privește situația dintre ea și încă soțul ei.

Citește și: Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe, declarații în ziua procesului dintre nașii ei:„Nu pot ascunde acest lucru'

Citește și: Ce gest a făcut Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat despre relația Anamariei Prodan cu iubitul arab:„Este și gelos sărăcuțul'

Citește și: De ce va avea fiica Cristinei Cioran șase nași de botez:„Nu sunt cupluri căsătorite!'

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Anamaria Prodan, după al doilea termen al divorțului cu Reghe

Anamaria Prodan a susținut că ea a cerut ca divorțul să aibă loc la notar, pentru a se încheia mai repede. Reghe nu ar fi fost însă de acord și ar fi refuzat ideea impresarei. Vedeta e de părere că antrenorul nu ar dori asta din cauza partajului.

„Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe, e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine.

Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar', a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată', a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan, despre Reghe: „N-are cum să nu ne iubească'

Înainte de a păși în sala de judecată, Anamaria Prodan spunea despre Laurențiu Reghecampf că ea și familia ei îl iubesc în continuare și consideră că antrenorului i se va face dor de ei, la un moment dat.

„Noi îl cunoaștem foarte bine, el e într-o gaură prea adâncă. El își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească. Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre. Lui e foarte teamă.

Nu pot să cred că după aproape 14 ani nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (n.r. fetele) nu le mai iubește. (…) Noi suntem supărați, siderați (…) Noi am muncit prea mult ca Laurențiu să ajungă așa', mai spunea Anamaria Prodan pentru click.ro.

Sexy-impresara, despre Luca, fiul cel mare al lui Reghe

Totodată, Anamaria Prodan a avut ceva de spus și despre Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Marianei Pfeiffer. Impresara a susținut că, deși nu s-au mai văzut de multă vreme, îl va considera întotdeauna ca fiind copilul ei.

„Luca, după ce l-a chemat la el, nu a mai venit să ne vadă. El toată viața va fi băiețelul meu, eu l-am crescut de la 4 ani. Luca nu are foarte mult curaj, dar noi știm ce relație avem cu Luca, noi știm absolut tot.

Lumea trebuie să știe că această căsnicie minunată s-a dărâmat din cauza prostiilor pe care le-a făcut, trebuie să aducă ceea ce ne aparține, că eu sunt mamă și am trei copii, cu Luca patru.

El dacă e tată și e puternic ar trebui să lase mai mult decât jumătate, că așa face un tată adevărat. Dacă nu vrea la notar, ce să zic. Nici nu îl interesează, putem să murim, putem să facem orice', a conchis aceasta.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran, Libertatea

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter