Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe, declarații în ziua procesului dintre nașii ei: „Nu pot ascunde acest lucru”

Publicat pe

Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe a făcut declarații surprinzătoare în ziua procesului dintre nașii ei. Andreea, căci acesta este numele ei, a dezvăluit cum se simte impresara acum și cum se prezintă situația în aceste momente. Printre altele, femeia a dezvăluit că ar putea fi unul dintre martorii cheie în procesul de divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe a oferit câteva declarații inedite în ziua procesului dintre nașii ei. Femeia, pe numele ei Andreea, a vorbit cu doar câteva ore înainte ca antrenorul și sexy-impresara să se întâlnească la tribunal, la cel de-al doilea termen al divorțului. Aceasta a dezvăluit cum se prezintă situația în aceste clipe.

Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe, declarații în ziua procesului dintre nașii ei: „Nu pot ascunde acest lucru'Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe, declarații în ziua procesului dintre nașii ei: „Nu pot ascunde acest lucru'

Astăzi, pe 4 aprilie 2022, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni la tribunal, la cel de-al doilea termen al divorțului. Fina celor doi, cea care ar putea fi unul dintre martorii cheie în proces, a dezvăluit cum se simte impresara în aceste momente. Andreea a descris-o pe vedetă drept o femeie lovită în orgoliu și a susținut că acum este agitată.

Citește și: Anamaria Prodan merge la tribunal, în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei:„Să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva'

Citește și: Ce gest a făcut Laurențiu Reghecampf, după ce a aflat despre relația Anamariei Prodan cu iubitul arab:„Este și gelos sărăcuțul'

Citește și: Masacrul din Ucraina, de la Bucha, a șocat Europa. Mesajul lui Volodimir Zelenski:„Acesta e un genocid'

Citește și: Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară!Primele imagini cu soția „Domnului Rimă' însărcinată

Fina Anamariei Prodan și a lui Reghe, declarații în ziua procesului dintre nașii ei

Fina cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf a povestit că ea și Anamaria Prodan sunt prietene de peste trei decenii. Pentru că o cunoaște foarte bine, Andreea a susținut că sexy-impresara este destul de agitată acum, înainte de a se prezenta la tribunal. A spus despre vedetă că a fost lovită în orgoliu, motiv pentru care „durerea este imensă'.

„Nașa este destul de agitată, nu pot ascunde acest lucru. Este și ea tot om, trece printr-o situație destul de delicată. Tocmai de aceea voi fi lângă ea pentru a încerca să-i induc liniștea de care are nevoie.

(…) Pentru ea cel mai dureros este că Bebe suferă foarte mult și până la urmă tot ce s-a întâmplat. Este femeie, a fost lovită în orgoliu, în sentimente, în primul rând, și vă dați seama că durerea este imensă', a declarat Andreea, fina cuplului Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

„Anamaria este prietena mea de 30 de ani'

Fina impresarei și a antrenorului a susținut că îi respectă pe amândoi. Cu toate acestea, femeia a declarat că va fi lângă Anamariea Prodan, pentru a încerca să o liniștească. Conform spuselor ei, astăzi se va decide dacă va fi sau nu martor în acest proces. Andreea va merge la Buftea, iar apoi se va hotărî dacă va fi chemată să facă declarații în fața instanței.

„Anamaria este prietena mea de 30 de ani, pot să spun că este ca și sora mea. Nașul… e nașul meu, îl respect. Ce a făcut e problema lui. Astăzi vom decide dacă voi fi martor în acest proces, voi merge la Buftea, vom discuta și vom decide exact', a mai spus ea.

Ce i-a cerut Reghe în instanță Anamariei Prodan, după ce i-a deschis un nou dosar

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a povestit că Reghe i-ar fi deschis un nou dosar. Conform spuselor ei, antrenorul i-ar fi cerut în instanță să-l vadă pe fiul lor, Bebeto, de două ori pe lună. Asta în condițiile în care, spune ea, impresara ar face apel public de aproximativ 2 ani ca Laurențiu Reghecampf să-și vadă copilul în fiecare zi.

„De data asta mi-a cerut să își vadă minorul de două ori pe lună, în condițiile în care eu fac apel public de vreo 2 ani să vină să își vadă în fiecare zi copilul. Și refuză cu îndârjire. Nici măcar atunci când îl anunț oficial că sunt plecată din țară și să meargă să îl vadă, să meargă la meciuri, la școală… Refuză și atunci.

E un nonsens. Probabil îi place să mă vadă venind la judecătorie la Buftea. Arăt din ce în ce mai bine, mă îmbrac din ce în ce mai frumos, deci am tot interesul să mă vadă lumea’, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter