Anamaria Prodan, în negocieri cu alte televiziuni, după demisia de la Pro TV. La ce post ar putea apărea sexy-impresara

Publicat pe

Anamaria Prodan a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că demisionează de la Pro TV. Nu mai prezintă Gospodar fără pereche, Geanina Ilieș i-a luat deja locul. Se pare că alte televiziuni i-au făcut vedetei oferte pentru a apărea la posturile lor. 

Săptămânile trecute, Anamaria Prodan stătea pe canapea la emisiunea lui Cătălin Măruță și anunța că renunță la emisiunea Gospodar fără pereche. Dădea vina pe programul aglomerat, familia și fetele făcându-i reproșuri. „Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc', a spus Anamaria Prodan, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Kanal D, dar și Antena 1 i-au făcut deja oferte vedetei. Conform Libertatea, șefii la Kanal D au fost primii care au invitat-o la negocieri, mai ales că, de ceva vreme, doresc să relanseze show-ul de noapte pe care l-au avut ani la rând, cu prezentator nou, care ar putea ridica audiența.

Din păcate, până la jumătatea lunii ianuarie 2020 refuză să revină în televiziune, indiferent de suma de bani care îi este pusă pe masă.

Pe de altă parte, cei de la Antena 1 și-o dorește pe Anamaria Prodan în postura de prezentatoare a unei emisiuni de tip concurs. Și șefilor de la Antena 1 le-a transmis că e deschisă negocierilor abia din ianuarie.

Anamaria Prodan, în negocieri cu alte televiziuni, după demisia de la Pro TV. La ce post ar putea apărea sexy-impresaraAnamaria Prodan, în negocieri cu alte televiziuni, după demisia de la Pro TV. La ce post ar putea apărea sexy-impresara

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer. A stat mai mult de o săptămână în spital

E mereu cu zâmbetul pe buze, mereu focusată pe afacerile sale, mereu implicată în transferurile din fotbal, dar iată că problemele nu au ocolit-o. În urmă cu mai mulți ani de zile, Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer la sâni.

Medicii au ținut-o sub observație, a făcut biopsie. Mama ei a fost alături de ea, dar când a aflat, a început să plângă.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter