Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer. A stat mai mult de o săptămână în spital

Publicat pe

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer. Sexy-impresara a trecut și prin momente mai puțin plăcute în viață, dureroase, care au marcat-o. Ea încearcă să fie pozitivă și să lase în urmă amintirile pline de suferință. Ea a povestit acum cât a stat în spital și cum se trata. 

E mereu cu zâmbetul pe buze, mereu focusată pe afacerile sale, mereu implicată în transferurile din fotbal, dar iată că problemele nu au ocolit-o. În urmă cu mai mulți ani de zile, Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer la sâni.

Medicii au ținut-o sub observație, a făcut biopsie. Mama ei a fost alături de ea, dar când a aflat, a început să plângă.

„Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi.

La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive. Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo.

Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama când a aflat a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control', a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer. A stat mai mult de o săptămână în spitalAnamaria Prodan a fost suspectă de cancer. A stat mai mult de o săptămână în spital

Declarație surprinzătoare de la Anamaria Prodan, după ce a reușit să dea jos 17 kg: ' Îmi place mâncarea, m-am născut pentru a mânca!'

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea când a apărut la VIVA! Party anul acesta ca trasă prin inel, într-o rochie transparentă ce nu ar fi iertat nici măcar un kilogram în plus. Dacă anul trecut sexy impresara cântărea 72 de kilograme, acum, prin intermediul sportului și al unei alimentații sănătoase, Anamaria Prodan a slăbit nu mai puțin de 17 kilograme.

Foto: Facebook, Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter