Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan: „Mama îl punea să semneze cu martori”

Publicat pe

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan. Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a venit cu o serie de acuzații, după ce Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la podcastul lui Cătălin Măruță. Acolo, el a vorbit inclusiv despre averea Ionelei Prodan. Acest lucru i-a ridicat semne de întrebare sexy impresarei, care a scos la iveală noi declarații uimitoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să atragă atenția presei. După ce antrenorul a mers la podcastul Acasă la Măruță pentru a răspunde acuzațiilor fostei soții, aceasta a ieșit cu noi replici dure. Reghe a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ionela Prodan, dar și despre averea acesteia. Ulterior, în cadrul unui interviu pentru Acces Direct, sexy impresara l-a contrazis pe acesta și a declarat că împrumuta bani de la regretata artistă. Iată declarațiile!

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan: „Mama îl punea să semneze cu martori'Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan: „Mama îl punea să semneze cu martori'

Aceasta susține că Laurențiu Reghecampf ar fi împrumutat de mai multe ori bani de la Ionela Prodan, iar aceasta l-ar fi pus să semneze de fiecare dată. Ba mai mult, Anamaria a explicat cum mama sa l-a îndrumat pe antrenor în luarea deciziilor.

Citește și: Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea despre moștenirea lăsată de Ionela Prodan și despre relația cu fiul său:„Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate’

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea’

Citește și: Bebeto, fiul cuplului Prodanca – Reghe, afectat de divorțul părinților lui:'El vrea să îi vadă pe mama și pe tata împreună'

Citește și: Anamaria Prodan, după dezvăluirile lui Reghe despre relația ei cu Dan Alexa:„Se duce direct la pușcărie’

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că ar fi luat bani cu împrumut de la Ionela Prodan. Ba mai mult, aceasta a declarat că mama sa îl punea pe antrenor să semneze atunci când îi oferea sumele.

„Când am găsit dosarul era să fac infarct. Eu n-am știut. Deci, jumătate din acești bani. El se ducea și mama îl punea să semneze cu martori că a luat acești bani. Îmi spunea: ‘Mama, tu nu poți să decazi., a spus Anamaria la Acces Direct.

Ba mai mult decât atât, Ionela Prodan l-ar fi sfătuit pe Reghe în privința alegerilor sale. Sexy impresara susține că interpreta cunoștea aventurile fostului său ginere, motiv pentru care îl învăța cum să gestioneze situațiile în care era pus.

L-a iertat de nenumărate ori, când știa cu ce nenorocite de femei umblă și îl învăța ca pe propriul copil cum să nu dea prilej discuțiilor de genul ‘Reghecampf e gâsca orașului, ‘Reghecampf e plătitor, ‘Reghecampf pleacă cu prostituate. Noi ne-am chinuit teribil. Reghecampf nu mai are bani de foarte mulți ani.', a mai spus ea.

„Reghecampf mi-a pus microfoane în casă'

Anamaria Prodan a făcut o serie de acuzații grave la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta susține că antrenorul i-ar fi pus microfoane în casă, când era se afla în Dubai.

„Reghecampf  l-a pus să pună microfoane în casă, pe care eu le-am găsit instantaneu. Dumnezeu mă iubește. Când am venit din Dubai, în prima noapte, acum 7 luni. Stătea și ne urmărea noaptea cum dormim în pat, câte 5-6 ore.', a mai spus ea.

Mai mult decât atât, fiica Ionelei Prodan susține că ea este cea care a tras de Reghe pentru ca familia să funcționeze. Aceasta îl acuză pe antrenor că ar avea amantă de 8 ani de zile!

 „Eu sunt locomotiva care a tras toată această familie. El investea în femei. Are amantă de 8 ani. Îi deschide business-uri. Păi, eu știu și cine e femeia. Fata se ascunde de rușine, de rușine că nu scăpa de el.', a mai spus ea.

Anamaria Prodan: „Amanta te umilea, te bătea, te scuipa'

Anamaria Prodan nu înțelege de ce soțul ei a făcut o asemenea mișcare și a plecat cu o altă femeie. Mai mult, ea susține că Reghe se află într-o perioadă dificilă din viața lui deoarece îl vede pierdut în timp și spațiu.

„Tu acasă erai ‘soare și amanta te umilea, te bătea, te scuipa, te înjura. Săracul de el, cu un pahar de vin în fața nu prea mai știa cu să lege cuvintele. La modul: el are o relație bună cu copilul, dar nu mai are o relație bună cu copilul. Dar el vede copilul, dar nu l-a mai văzut. El săracul, dacă vă uitați, este pierdut în timp și spațiu.', a mai spus ea.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre averea Ionelei Prodan

Invitat la podcastul „Acasă la Măruță', Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre averea Ionelei Prodan. Acesta a susținut că interpreta a fost o femeie extrem de bogată și muncitoare, dar și un om de cuvânt pentru care a avut tot respectul.

Da, era o femeie foarte bogată (n.r Ionela Prodan). Pentru ceea ce arăta, avea. Sunt lucruri pe care nu pot să le discut. Sunt lucruri pe care trebuie să vi le spună Ana, că nu sunt în măsură să vorbesc despre averea Ionelei Prodan.Dar, da, a fost o femeie care a muncit foarte mult. Ținea foarte mult la bani. Era o femeie care putea să-și permită să-și cumpere Rolls Royce, dar mergea cu un Mercedes, mic, clasa A, ea neconducând mașină.', a spus el.

El susține că nu a profitat niciodată de banii acesteia și că au existat momente când femeia le-a oferit bani. Chiar dacă era mama soției sale, Laurențiu Reghecampf a subliniat că întotdeauna sumele au fost înapoiate.

„Oamenii care o cunosc, știu că era, în primul rând, un om de cuvânt. Dacă spunea ceva, așa era. Nu încurca pe nimeni. Nu cerea nimic de la nimeni, dar nici nu dădea nimic la nimeni. Și stătea foarte bine, a stat pe o avere foarte mare. Dar muncită de ea și de soțul ei care murise. Poate ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am înapoiat. Sau i-a dat Anamariei, era fiica ei. Nu am profitat niciodată de Ionela Prodan.', a spus Reghecampf.', a mai spus el.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter