Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă”

Publicat pe

Anamaria Prodan, noi declarații despre Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să ocupe primele pagini ale ziarelor. Cei doi traversează o perioadă foarte dificilă, din cauza divorțului mediatizat în care sunt implicați. Mai mult decât atât, sexy impresara a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, unde a făcut o serie de noi declarații cu privire la fostul său partener de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui adevărat scandal mediatizat. După ce s-a anunțat divorțul dintre cei doi, ambii parteneri și-au spus punctele de vedere în mediul online, dar și la diverse emisiuni. Acum, după ce deja s-au prezentat la Judecătoria Buftea pentru a finaliza procesul de divorț, sexy impresara vine cu noi declarații cu privire la fostul său partener de viață. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume!

Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă'Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă'

Aceasta este convinsă că Laurențiu Reghecampf se va întoarce la ea și la copiii săi. Iată declarațiile făcute! În mod surprinzător, vedeta a declarat, în plin proces de divorț, că Reghe se va întoarce la ea și la familia lor, în cele din urmă.

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a împrumutat bani de la Ionela Prodan:„Mama îl punea să semneze cu martori’

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea’

Citește și: Mirela Vaida a anulat petrecerea de ziua fiului său deoarece toți cei trei copii sunt bolnavi:„Medicamente, termometre și diete’

Citește și: Iulia Albu, declarații neașteptate despre Loredana Groza:'Decât ipocrizia totală a unor parașute…'

Anamaria Prodan, noi declarații referitoare la Laurențiu Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă”

Anamaria Prodan nu a trecut încă peste gesturile pe care Laurențiu Reghecampf le-ar fi făcut pe parcursul celor 15 ani de căsnicie. Aceasta susține că antrenorul de la Universitatea Craiova i-a furat banii munciți de familia sa, pentru a-și întreține actuala iubită.

Să furi tot ce a muncit familia și să dispari, după care să apară amanta ta în diferite ipostaze, iar noi toți să primim mesaje… N-a existat în istoria acestei familii așa ceva. E ca o ironie, că n-am suportat niciodată golăncile. Astăzi, el face istorie în prostie', a declarat ea în podcastul cu Damian Drăghici.

Sexy-impresara susține că Laurențiu Reghecampf se va întoarce la ea

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul podcastului cu Damian Drăghici despre viața sa profesională, problemele pe care le-a întâmpinat odată cu acest succes într-o lume a bărbaților, dar și despre căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Deși a suferit, sexy impresara susține că sentimentele sale față de antrenorul de fotbal nu s-au schimbat și se așteaptă ca acesta să se întoarcă la ea.

Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă', a spus ea.

Ea a recunoscut faptul că în ultima perioadă nu l-a ajutat pe Reghe atât de mult precum ar fi trebuit. Anamaria Prodan susține că nu îl urăște deoarece este tatăl fiului său, Bebeto.

Poate nu l-am ajutat în ultima perioadă atât cât ar fi trebuit. Nu pot să-l urăsc, mi-a făcut cel mai frumos cadou', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă PROTV

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter