Anamaria Prodan, reacție după ce Poliția a stabilit că Reghecampf nu i-a furat banii și bijuteriile: "Se bucură că își vinde familia"

Publicat pe

Anamaria Prodan a reacționat după ce oamenii legii l-au găsit nevinovat de furt pe Laurențiu Reghecampf, după aproape un an de anchetă. Anul trecut, pe 12 decembrie, Anamaria Prodan a formulat o plângere penală, în care îl acuza pe Laurențiu Reghecampf că ar fi scos dintr-un cont deschis pe numele lui, fără să aibă acordul ei, în jur de un milion de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Polițiștii au finalizat dosarul penal al lui Laurențiu Reghecampf în care acesta este acuzat că ar fi furat bijuteriile fostei soții, dar și mai multe bunuri. În plângerea penală formulată anul trecut, Anamaria Prodan i-a imputat lui Reghecampf că ar fi sustras și două ceasuri de lux, de 157.000 de euro și 75.952, 50 euro, precum și mai multe bijuterii în valoare de peste 400.000 de euro.

Anamaria Prodan, reacție după ce Poliția a stabilit că Reghecampf nu i-a furat banii și bijuteriile: "Se bucură că își vinde familia"Anamaria Prodan, reacție după ce Poliția a stabilit că Reghecampf nu i-a furat banii și bijuteriile: "Se bucură că își vinde familia"

Anchetatori: Laurențiu Reghecampf nu este vinovat de furt

În luna decembrie a anului trecut, Laurențiu Reghecampf era acuzat de Anamaria Prodan că ar fi sustras din bunurile familiei. Potrivit CANCAN, oamenii legii au decis să claseze dosarul, după ce ambele părți au fost audiate. Mai exact, antrenorul a fost găsit nevinovat.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. (…)

Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora. În referire la bunurile din cele două containere despre care persoana vătămată a precizat că sunt furate de soțul său, acestea sunt comune și sunt depozitate în containerele ce fac obiectul cauzei, iar ambele părți au acces, dar și drept de administrare și de dispoziție asupra acestora, bunurile nefiind însușite exclusiv de numitul Reghecampf Laurențiu, fiind atașate la dosarul cauzei prin care s-a constatat faptul că persoana vătămată a primit diferite bunuri din cele două containere în momenul în când le-a solicitat.

În referire la bijuteriile cu o valoare estimată de persoana vătămată la peste 400.000 de euro, acestea nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor în cauză și nici nu au fost depuse la dosarul cauzei documente de proveniență pentru acestea', au stabilit anchetatorii.

Citește și: Reghe, primul mesaj pentru Anamaria Prodan și fiul lor, după divorț:'Să înțeleagă și doamna că…'

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de căsătoria cu Laurențiu Reghecampf.Vedeta s-a schimbat radical

Anamaria Prodan, dezamăgită de oamenii legii după ce Reghecampf a fost găsit nevinovat de furt

Anamaria Prodan se declară dezamăgită de oamenii legii în urma clasării dosarului în care ea îl acuza pe Reghecampf de furt. Impresara susține că Reghe își vinde familia pentru a apărea pe prima pagină a ziarelor.

„Nu mă interesează. Sunt la partidul pe care îl conduc, nu mai am timp de prostiile lui. Eu sunt Anamaria Prodan, avocații mei vorbesc în instanță. El e prea mic să gândească, să-și dea seama. Se bucură că își vinde familia și apare pe prima pagină.

Nici măcar nu știu când sunt termenele, avocații se ocupă de așa ceva. Cât despre bunuri, legea din România spune că ai jumătate din tot ceea ce se face în timpul căsniciei. E greu pentru astfel de oameni care nu au Dumnezeu să înțeleagă.

E greu pentru cei ce au făcut școala pe scări să înțeleagă că, în timpul căsniciei, tot ceea ce se agonisește se împarte jumate-jumate.

Nici nu mai contează, să țină ceasurile și, la vremea potrivită, va înapoia copiilor lui jumătate din ceea ce a furat. Reghe a dovedit, de-a lungul timpului, că nu are minte.

E greu să înțelegi unele lucruri. Acum îl folosesc toți. Așa a fost el mereu. Dacă nu existam, azi nu auzeai de el, căci îl îngropau cei ce-l folosesc și se distrează pe seama lui.

Este jenant că își pune furturile pe prima pagină. Când se vor liniști toate apele, familia mea va face o scrisoare oficială în care va explica toată situația, alături de avocații noștri.

Cât despre bunurile comune, dobândite în timpul căsătoriei, l-aș pune să citească puțin. Așa spune legea', a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter