Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei soț: "Ar trebui să-i fie jenă pentru..."

Publicat pe

Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. După ce Judecătoria din Buftea a admis cererea de divorț, Anamaria Prodan, în mod neașteptat, poate rămâne cu numele Reghecampf. Asta în condițiile în care fostul ei soț a cerut ca impresara să nu-i mai poarte numele după divorț. Iată cum a comentat Anamaria această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Deși nu mai formează un cuplu nici în acte, Anamaria Prodan poate rămâne cu numele Reghecampf după divorț, a decis instanța. Impresara a cerut, prin intermediul avocaților, ca divorțul să se desfacă din culpa exclusivă a fostului ei soț. Magistrații Judecătoriei Buftea au admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf, însă din culpă comună, și nu exclusivă. Surpriza este că Anamaria Prodan va putea păstra numele fostului soț, cu toate că Reghe a cerut ca ea să nu-i mai poarte numele după divorț.

Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei soț: "Ar trebui să-i fie jenă pentru..."Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei soț: "Ar trebui să-i fie jenă pentru..."

Anamaria Prodan rămâne cu numele Reghecampf, după divorț

În mod neașteptat, Anamaria Prodan a luat decizia de a mai rămâne o vreme cu numele Reghecampf în urma divorțului, deși comentariile la adresa fostului ei soț nu sunt deloc măgulitoare.

Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume.

Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!', a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Ce pensie alimentară a stabilit instanța pentru Bebeto

Judecătoria din Buftea a admis cererea de divorț depusă de Laurențiu Reghecampf și a acceptat încheierea căsătoriei din culpă comună, așadar antrenorul va achita o pensie de 1/6 din veniturile nete către Laurențiu Reghecampf Jr., adică în jur de 1600 de euro, conform digisport.ro.

Custodia minorului va fi comună, iar completul de judecată a acceptat programul de vizită dorit de Laurențiu Reghecampf, dar decizia poate fi atacată prin apel. În plus, Anamaria Prodan poate rămâne cu numele Reghecampf după divorț.

„Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit nici un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară.

Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi. Avem încă două căi de apel!', a declarat avocatul Anamariei Prodan pentru Click!.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe după divorț

Deși, în ultimul timp, Anamaria Prodan se afișează în social media în ipostaze ce dau de înțeles că a lăsat tecutul deoparte, din când în când impresara mai postează câte un mesaj ce duce cu gândul la fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. De la vestea divorțului lor, după 15 ani de mariaj, și până acum, cei doi au fost protagoniștii mai multor scandaluri, dintre care unul s-a lăsat cu urme fizice și s-a încheiat la poliție.

Cu toate că, în ultima vreme, Anamaria Prodan pare relaxată și fericită, iată că și-a surprins recent fanii cu o postare ce pare mai degrabă un mesaj ce pare să-i fie adresat lui Laurențiu Reghecampf. Impresara dă de înțeles că traversează momente dificile, dar subliniază faptul că este o femeie puternică ce reușește să se descurce singură în orice împrejurare.

'Scuze că nu te caut când îmi e greu, dar eu pot singură, a fost expresia mea de când eram mică, așa că nu-ți face griji, eu pot singură', a scris Anamaria Prodan pe contul ei de social media.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter