Anamaria Prodan s-a afișat cu un actor celebru, în Dubai. Ce mesaj a transmis impresara

Publicat pe

Anamaria Prodan și-a surprins din nou fanii din mediul online. Sexy impresara s-a fotografiat alături de un actor celebru, iar imaginea a ajuns imediat virală. Mai exact, vedeta se afla în Dubai, alături de persoane extrem de importante și a decis să imortalizeze acel moment. Iată despre cine este vorba.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Face ce face și reușește tot timpul să-și surprindă fanii. Chiar dacă nu trece printr-o perioadă chiar atât de bună pe plan sentimental, întrucât urmează să divorțeze oficial de Laurențiu Reghecampf, pe plan personal, totul decurge destul de bine.

Anamaria Prodan s-a afișat cu un actor celebru, în Dubai. Ce mesaj a transmis impresaraAnamaria Prodan s-a afișat cu un actor celebru, în Dubai. Ce mesaj a transmis impresara

Chiar de curând, Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de unul dintre cei mai iubiți actori din întreagă lume. Imaginea a strâns imediat sute de aprecieri, iar internauții au fost surprinși să o vadă pe vedetă în această ipostază. De asemenea, Anamaria Prodan a scris și un mesaj ce denotă mândria, în dreptul imaginii: „Watch out guys”, însoțit de hastagurile legend și hollywood.

Citește și: Cine e influencerul cu care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai.Se cunoaște cu Paris Hilton

Citește și: De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov:„I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot’

Citește și: Cum a fost prins Augustin Viziru furând din magazine:„Cele mai urâte două ore din viața mea’

Citește și: Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj. Anumite lucruri sunt complet interzise

Anamaria Prodan, apariție alături de un actor celebru, în Dubai

În ultima perioadă, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a ocupat prima pagină a tabloidelor. Nu este vorba doar de divorțul de antrenorul de fotbal, ci că a reușit să aibă diferite reușite pe plan profesional.

De asemenea, Anamaria Prodan este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu ultimele noutăți din viața sa. Ei bine, de curând, vedeta a surprins pe toată lumea cu apariția sa.

Mai exact, sexy impresara s-a fotografiat alături de Steven Seagal, unul dintre cei mai cunoscuți actori din întreagă lume. Imaginea a strâns zeci de aprecieri imediat, iar internauții chiar au fost surprinși să o vadă pe vedetă în această ipostază.

Ce avere are Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes, iar de curând a intrat în TOP 300 cei mai bogați români, clasament realizat de revista Capital. Agentul FIFA are o avere estimată între 40-60 de milioane de euro. Are afaceri în imobiliare, fotbal, televiziune, dar și din cryptomonede.

‘141? Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50. Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede.Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea. Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, dar și în cryptomonede.‘, a declarat Anamaria Prodan.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter