Anastacia dezvăluie urmările mastectomiei într-un pictorial impresionant

Publicat pe

Cântăreața Anastacia este una dintre victimele cancerului la sân, în urmă cu câțiva ani aceasta suferind o dublă mastectomie în urma diagnosticării cu necruțătoarea boală. Recent, artista a pozat seminud pentru revista Fault, expunându-și cicatricile cauzate de operație într-un pictorial emoționant.

 

 

Anastacia (47) a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2003 și din nou în 2013, moment în care a luat decizia de a apela la operația de mastectomie pentru a împiedica boala să recidiveze. Atunci, artista a suferit o dublă mastectomie, urmată apoi de o operație de reconstrucție a sânilor, ulterior declarând, cu umor, că abia acum e mulțumită de mărimea sânilor ei, care înainte erau prea mari. „Sânii mei au fost readuși la viață, dar mă simt din nou tânără pe interior. Sânii mei au fost întotdeauna prea mari. N-am visat niciodată că voi avea mărimea perfectă. E incredibil că acum mă simt la fel de feminină, dacă nu și mai mult, ca înainte”, a declarat artista pentru Express.co.uk.

 

 

 

La trei ani de la operație, cântăreața s-a lăsat pozată pentru coperta revistei Fault, într-o ipostază extrem de delicată – deși își acoperă zona sânilor, cicatricile rămase în urma mastectomiei sunt mai mult decât vizibile, acestea ocupând o mare parte a toracelui. Întrebată de ce a luat această decizie, Anastacia, care a pozat în primul rând pentru a crește gradul de conștientizare în rândul femeilor asupra acestei boli, a răspuns că a vrut pur și simplu să-și revendice feminitatea: „Când ai atâtea operații câte am eu, pierzi atâtea senzații legate de feminitate, pe care nu le vei redobândi niciodată.”.

 

 

 

De asemenea, Anastacia a mai explicat că a luat această decizie din dorința de a deține controlul, ea preferând să-și expună cicatricile într-o ședință foto decât să fie urmărită de paparazzi permanent pe plajă. „Dacă paparazzi mi-ar fi fotografiat sânii, m-aș fi simțit ca și cum aș fi fost făcută de rușine, dar, fiind în stare să mi-i etalez așa, mă simt extrem de puternică”, a spus ea.  Deși a fost extrem de complexată de cicatricile sale, Anastacia spune că a învățat să trăiască cu ele și că de aceea a ales să le prezinte publicului într-o manieră artistică. Ea reprezintă, de altfel, un sprijin și o inspirație pentru femeile aflate în aceeași situație, care se luptă atât cu afecțiunea în sine, cât și cu urmările de natură psihologică ale acesteia.

 

Foto: Hepta; fault-magazine.com

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter