La 52 de ani, Russell Crowe are de gând să se căsătorească. Mireasa este foarte cunoscută!

Publicat pe

Actorul Russell Crowe se gândeşte serios să se căsătorească, el fiind pregătit pentru un nou angajament serios.

 

La 52 de ani, australianul urmează să o conducă la altar pe nimeni alta decât Terri Irwin, văduva celebrului Steve Irwin, vânătorul de crocodili, mort în 2006 în timpul filmărilor pentru emisiunea sa.

 

Terri are aceeaşi vârstă ca şi Russell şi este mama a doi copii, Bindi, de 18 ani, şi Robert, de 13 ani, iar în prezent se ocupă de o grădină zoologică aflată în Queensland, moştenire de la soţul său.

 

terri-si-bindi

 

Cei doi se cunosc de mult timp, sunt prieteni buni, iar relaţia lor a evoluat de la an la an. Potrivit unor apropiaţi, Terri se simte foarte nervoasă în legătură cu mediatizarea poveştii ei de iubire, dar în acelaşi timp nu vrea să se mai ascundă.

 

Russell Crowe s-a despărţit după 9 ani de soţia lui, Danielle Spencer, o cântăreaţă din Australia, împreună cu care are 2 copii. La momentul divorţului, s-a spus că motivul ar fi agenda mult prea încărcată a actorului care ajungea tot mai rar în Australia, însă au existat şi voci care au susţinut că Danielle l-ar fi înşelat pe Russell cu partenerul său de la show-ul „Dansez pentru tine'.

 

Nunta lui Russell Crowe cu Terri Irwin ar urma să fie programată pentru 2018, iar locul ales de ei va fi cu siguranţă Australia.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter