Fiul Madonnei a fost arestat pentru posesie de droguri!

Publicat pe

Rocco Ritchie, fiul în vârstă de 16 ani al Madonnei, a fost arestat pentru posesie de cannabis după ce vecinii, care s-au plâns că tânărul consumă droguri, au chemat poliția.

 

 

Deși a recidivat, probabil că nici de data asta Rocco nu va fi condamnat, ci va face doar niște ore de muncă în folosul comunității. Nu este pentru prima oară când adolescentul este văzut bând și fumând în apropiere de locuința sa din Primrose Hill, Londra. În luna septembrie, Rocco a fost oprit de polițiști, deoarece li s-a părut suspect faptul că a aruncat ceva în momentul în care aceștia s-au apropiat de el. Pentru că, pe hainele sale, au fost găsite urme de cannabis, polițiștii l-au percheziționat, găsind asupra sa o cantitate mică de drog. A fost arestat și dus la o stație de poliție londoneză, dar apoi a fost eliberat pe cauțiune.

 

 

Nici paparazzilor nu le-au scăpat ieșirile adolescentului, care are, se pare, un anturaj total nepotrivit, el fiind surprins ultima oară bând și fumând, cu „prietenii” sub un pod din Londra. Se speculează faptul că problemele lui Rocco au survenit și ca urmare a disputei pentru custodie dintre iconica sa mamă, Madonna (58), și reputatul său tată, regizorul Guy Ritchie (48), în care el s-a plasat la mijloc. În timp ce mama sa a încercat să-l convingă să stea cu ea în Statele Unite, tatăl a încercat să-și lămurească fiul că i-ar fi mai bine la Londra.

 

 

Răceala dintre Rocco și Madonna a intervenit în decembrie 2015, în urma unei dispute mamă-fiu, atunci când puștiul a abandonat turneul Rebel Hart în care o însoțise pe mama sa. În momentul în care fiul său a refuzat să mai călătorească alături de ea, Madonna a deschis proces atât în SUA, cât și în Anglia, cerând custodia fiului său. Conform TMZ, Madonna ar fi convinsă că Guy și-a întors fiul împotriva ei, „otrăvindu-i mintea”, iar ea, ca părinte responsabil cu disciplina, îl consideră pe Guy „mult prea permisiv”. Deși avocații lui Ritchie afirmă că Rocco s-a acomodat perfect în Londra, unde merge la școală, și n-ar fi potrivit să-și întrerupă studiile acolo, evidența spune altceva. Evidența și raportul poliției!

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta, Northfoto, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter