Anastasia Soare, la golf cu Kris Jenner, mama surorilor Kardashian. Regina Sprâncenelor are anturaj de top

Publicat pe

Supranumită Regina Sprâncenelor, Anastasia Soare este cea mai bogată româncă, dar și cea mai cunoscută de la Hollywood, printre celebritățile care fac parte din anturajul ei numărându-se și Kris Jenner, dar și fiicele sale. Nu e de mirare, așadar, că mama surorilor Kardashian este partenera de golf a româncei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Plecată în America de mai bine de 30 de ani, Anastasia Soare a ajuns în topul Forbes 2019 al celor mai bogate antreprenoare din SUA, devenind, totodată, cea mai bogată româncă. Și cum nu degeaba este supranumită Regina Sprâncenelor, în timp românca și-a făcut o mulțime de cunoștințe în lumea vedetelor de la Hollywood, dintre care multe i-au fost mai întâi cliente și mai apoi i-au devenit prietene. Printre ele se numără și întreaga familie Kardashian, mama celebrelor surori, Kris Jenner, fiind chiar partenera de golf a româncei.

Anastasia Soare, la golf cu Kris Jenner, mama surorilor Kardashian. Regina Sprâncenelor are anturaj de topAnastasia Soare, la golf cu Kris Jenner, mama surorilor Kardashian. Regina Sprâncenelor are anturaj de top

Anastasia Soare și Kris Jenner, partenere de golf

Anul trecut, Anastasia Soare era pe locul 41 în topul Forbes la Americas Richest Self-Made Women, așadar nu este de mirare că grupul ei de prieteni este format doar din celebrități. Iar una dintre ele este chiar faimoasa Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, cele mai cunoscute personalități din mediul online și nu numai. Drept urmare, recent, Anastasia a postat o fotografie pe contul ei de social media în care apare alături de Kris Jenner la o partidă de golf. Fotografia a adunat în doar câteva ore peste 14.000 de like-uri, iar fanii le-au felicitat pe cele două Regine, pe care le consideră o adevărată inspirație pentru ei.

Citește și: Anastasia Soare, la nunta lui Kim Kardashian

Citește și: Anastasia Soare a împlinit 64 de ani! Kim Kardashian a postat fotografii cu ea și i-a urat La Mulți Ani

Citește și: Mihai Bendeac a sărutat-o cu patos pe Gina Felea! Anca Dinicu, roast de excepție la iUmor

Citește și: Alexandru Arșinel a fost internat din nou din cauza COVID-19. Primele declarații de pe patul de spital

Prietenia dintre cele două este însă una veche, în 2014 Anastasia fiind una dintre invitații de onoare de la nunta lui Kim Kardashian cu Kanie West.

Kristen Mary Jenner este o personalitate americană de televiziune, manager de divertisment, producător, femeie de afaceri și autoare. A devenit cunoscută jucând în reality-showul Keeping Up with the Kardashians, alături de familia ei.

De 30 de ani departe de casă

Chiar dacă acum este cea mai bogată româncă din America, pentru Anastasia Soare începutul într-o țară străină nu a fost deloc ușor, după cum ne-a mărturisit chiar ea.

„Când am ajuns în America, a fost înspăimântător şi foarte, foarte greu! Mi-am lăsat toată familia aici… Dar nu puteam să mă mai întorc în România. Dacă mi-ar cere cineva un sfat legat de o posibilă mutare în America, nu aş şti ce să răspund, pentru că, atunci când am plecat eu, nu era nimic aici. Nu aveam căldură, nu aveam lumină sau mâncare în alimentară, nu puteam ieşi din ţară… Condiţiile au fost foarte grele atunci când am plecat eu, iar singurul lucru frumos pe care l-am lăsat în urmă a fost familia. Acum este mult mai dificil să laşi totul şi să pleci.

Pentru mine, contactul cu America a fost dramatic din toate punctele de vedere. În primul rând, pentru că eram singură şi străină, iar în al doilea rând, abundenţa de acolo a fost copleşitoare pentru mine. Am plecat dintr-un loc unde nu găseai nimic, erau goale alimentarele şi am ajuns acolo unde am găsit lucruri despre care nici nu ştiam că există, nici în vise nu văzusem aşa ceva. Şi, peste toate astea, faptul că nu vorbeam engleză a fost un impediment extrem de mare pentru mine. Mi-a fost foarte dificil să mă acomodez!”, a mărturisit Anastasia Soare pentru VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter