Ce cadou i-a cerut Anca Dumitra soțului austriac, după ce s-au căsătorit civil: "O nuntă ca..."

Publicat pe

Anca Dumitra i-a cerut deja soțului austriac cadoul de Crăciun, după ce s-au căsătorit civil. Actrița din serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV, evită să dezvăluie, deocamdată, prea multe lucruri despre soțul ei, deși au avut o primă apariție publică la Premiile Gopo. Despre soțul Ancăi Dumitra se știe că este un afacerist austriac și este „the one” pentru actrița din Las Fierbinți, având în vedere că s-au logodit de ziua ei. Zilele trecute, cei doi au zis „DA' în fața ofițerului Stării Civile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Dumitra i-a cerut deja soțului austriac cadoul de Crăciun, după ce s-au căsătorit civil. Anca Dumitra este rezervată în ceea ce privește viața personală, mai ales în privința soțului ei austriac. Relația este una cât se poate de serioasă, având în vedere că Anca s-a măritat cu el. Recent, ea a dezvăluit ce i-a cerut drept cadou, de Sărbători.

Ce cadou i-a cerut Anca Dumitra soțului austriac, după ce s-au căsătorit civil: "O nuntă ca..."Ce cadou i-a cerut Anca Dumitra soțului austriac, după ce s-au căsătorit civil: "O nuntă ca..."

Anca Dumitra i-a cerut deja soțului austriac cadoul de Crăciun, după ce s-au căsătorit civil

Anca Dumitra s-a logodit de ziua ei. Zilele trecute, ea și soțul ei au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit civil. Acum ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a oferit mai multe detalii despre pasiunile lui și chiar i-a cerut cadou de Crăciun „o nuntă ca în povești'.

„Ce-mi doresc anul ăsta de Crăciun? Bine, deci…Îmi doresc o nuntă ca în povești…Îmi doresc o petrecere foarte frumoasă', a spus Anca Dumitra.

În plus, actrița din Las Fierbinți a fost întrebată dacă este obligatoriu ca nunta să aibă loc în Oltenia, iar răspunsul ei a fost unul negativ. Evenimentul va fi „o mixtură interesantă', a completat Anca Dumitra.

Și mama Ancăi Dumitra a intrat în direct în emisiunea lui Măruță și a dezvăluit că este foarte încântată de alegerea fiicei sale.

„Îmi place foarte mult de el', a spus mama Ancăi Dumitra despre soțul artistei.

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, prima apariție în public cu iubitul misterios, la Premiile Gopo: „Nu este actor’

Citește și: Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, visează la o familie numeroasă. Ce spune despre nuntă: „Nu am fost genul de fetiță care să-și imagineze rochițe de mireasă' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas:„Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel, cu fiul și fosta soție a prezentatorului TV:„La prima interacțiune…’ / EXCLUSIV

Cine este și cu ce se ocupă soțul actriței Anca Dumitra, din Las Fierbinți

VIVA! A aflat în exclusivitate, în urmă cu câteva luni, cine este și cu ce se ocupă soțul Ancăi Dumitru.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor.

Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură.

Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat’, ne-au povestit persoane din apropierea celor doi îndrăgostiți.

„Este o relație frumoasă, bazată pe respect și admirație’, au adăugat aceleași surse.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter