Anca Pop a murit într-un accident de mașină. Cântăreața avea 34 de ani

Publicat pe

Durere mare în lumea muzicii, Anca Pop a murit într-un accident de mașină. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei care o cunoșteau pe cântăreață. Anca Pop a plonjat cu mașina în Dunăre și și-a pierdut viața, aceasta nu a mai putut să se salveze.

Anca Pop era una dintre cele mai controversate artiste de la noi. Cântăreața a murit într-un accident, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre în dreptul comunei Sviniţa, la viaductul Sviniţa, într-o zonă fără parapet. Anca Pop mai era cunoscută și după numele său de scenă 'Shamanca'. Potrivit informațiilor apărute în presă, cântăreața ar fi pierdut controlul volanului și ar fi ajuns cu mașina în Dunăre, iar din nefericire, aceasta nu a putut să se salveze. Anca Pop a fost găsită fără suflare, luni, 18 decembrie, după ce sora ei anunțase dispariția ei de duminică.

„Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de URgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei ORşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun', a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

Anca Pop s-a făcut cunoscută după ce a avut o colaborare cu Goran Bregovic.

Citește și: Fosta iubită a rapperului P. Diddy s-a stins din viață. Kim Porter a murit la 47 de ani

Anca Pop a murit într-un accident de mașină. Cântăreața avea 34 de aniAnca Pop a murit într-un accident de mașină. Cântăreața avea 34 de ani

Anca Pop avea o poveste de viață interesantă

Cântăreața avea o altfel de viziune asupra dragostei și nu ezita nicio secundă să vorbească despre asta. Anca Pop era bisexuală și a recunoscut că a fost rebelă și teribilistă.

Dragostea înseamnă să fii fascinată de cineva. Să admiri pe cineva și persoana cealaltă să fie la fel de fascintă și să te admire pe tine. Altfel nu poate să fie. Nu poate fi posesivitate, gelozie sau impunere în niciun fel. Am ales, instinctiv, să fac opsului alegerilor mamei mele: să te căsătorești cu un bărbat, să-i gătești…nu mi s-a părut normal. Am ales exact opusul, am fost teribilistă, rebelă, am făcut tot ce se putea, ca experiment sexual', a recunoscut artista.

La vârsta de 3 ani, Anca Pop împreună cu familia sa au fugit din România cu o barcă pneumatică, dincolo de Dunăre. Aceștia au stat o perioadă într-un lagăr de refugiați în Serbia.

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter