Scandal între Mirela de la Insula Iubirii şi ispita Nicoleta. "Toţi greşim, dar nu toţi călcăm pe cadavre să construim o imagine falsă"

Publicat pe

Deşi Insula Iubirii sezonul 4 s-a încheiat, s-a ivit un scandal de proporţii între Mirela, fosta iubită a lui Ionuţ Gojman, şi ispita Nicoleta. Iată de la ce a pornit totul!

Mirela de la Insula Iubirii a scris pe Facebook că cineva se foloseşte de identitatea ei. Contul ei a fost clonat şi respectiva persoana respectivă vorbea în numele ei. Ispita Mircea, Raul, Ionuţ Gojman, dar mai ales Nicoleta au fost aduşi în discuţie. Mirela susţine cu tărie că nu ea a adresat acele cuvinte.

În schimb, ispita Nicoleta nu o crede şi o acuză de falsitate.

„Oare cand ne mai asumam si noi ce facem si incetam sa ne mai folosim de ceilalti? Macar sa ne cerem scuze zic, toti gresim, dar nu toti calcam pe cadavre sa contruim o imagine falsa. App: nr de telefon nu se falsifica ( eu acolo am vazut discutii nu conturi false si alte prostii). Toate declaratiile astea sunt decoratiunile de pe tort, ma scarbesc si ma lasa rece.”, a scris Nicoleta în mediul online.

Mirela şi-a cerut scuze şi a spus că o să depună plângere la poliţie, cineva a vorbit în numele ei.

„Dragii mei, în special cei care sunteți afectați de aceast lucru: contul de pe care tot apar discuții negative din partea mea, cum că m-am căsătorit cu Gojman, cum că m-am săturat de Mircea etc., nu sunt conversații purtate de pe contul meu!!

Există un cont fals care încearcă foarte tare să mă denigreze, și din ce văd la Nicoleta, a reușit. Eu am o bănuială despre cine ar fi, însă fără alte certuri, aș vrea doar să mă ajutați să îi dăm report să îl inchidem! (eu nu gasesc linkul pt ca sunt blocata)

Nicoleta, Mircea și toți cei implicați, credeți-mă pe cuvânt că nu am zis eu acele cuvinte, și nu le-aș zice niciodată  🙂 Mircea a fost și este un om de bază în viața mea.
(o sa depun azi o plangere la investigare fraude informatice pentru a verifica pe partea informatica de unde s-a deschis acest cont).', a scris Mirela pe Facebook.

Mirela de la Insula iubirii o demască pe Hannelore

Deși păreau a fi rămas în relații bune, adevărul este altul. Mirela și Hannelore de la Insula iubirii nu își mai vorbesc, după ce Mirela a văzut ceea ce presupusa ei prietenă spunea la testimoniale. Mirela a dat-o de gol pe Hannelore și a mărturisit că aceasta era îndrăgostită de Andi și că se comportau ca un cuplu. După difuzarea emisiunii, iubita lui Bogdan îi dădea mesaje prietenei sale să o întrebe de ce ea este pusă într-o lumină proastă, iar răspunsul Mirelei a cam deranjat-o pe Hannelore.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter