Mirela de la Insula Iubirii depune plângere la Poliţie. Contul ei de Facebook a fost clonat

Publicat pe

Mirela de la Insula Iubirii a decis să depună plângere la Poliţie după ce contul său de Facebook a fost clonat. O altă persoană a vorbit în numele său în mediul online. 

Mirela de la Insula Iubirii a strâns foarte mulţi fani şi urmăritori în mediul online după ce a participat în emisiunea de la Antena 1. Oamenii o îndrăgesc, dar sunt şi mulţi care o invidiază. Cineva a reuşit să îi cloneze contul de Facebook, i-a furat toate imaginile şi a comentat la diverse postări în numele ei.

Mirela de la Insula Iubirii depune plângere la Poliţie. Contul ei de Facebook a fost clonatMirela de la Insula Iubirii depune plângere la Poliţie. Contul ei de Facebook a fost clonat

Iată că aceasta a descoperit şi şi-a cerut scuze persoanelor jignite printre care ispita Mircea, Nicoleta Dragne. Are o bănuiala despre cine a făcut asta, dar a cerut ajutorul prietenilor pentru a bloca respectiva pagină. O să meargă în curând şi la Poliţie să depună şi o plângere.

„Dragii mei, în special cei care sunteți afectați de aceast lucru: contul de pe care tot apar discuții negative din partea mea, cum că m-am căsătorit cu Gojman, cum că m-am săturat de Mircea etc., nu sunt conversații purtate de pe contul meu!!

Există un cont fals care încearcă foarte tare să mă denigreze, și din ce văd la Nicoleta, a reușit. Eu am o bănuială despre cine ar fi, însă fără alte certuri, aș vrea doar să mă ajutați să îi dăm report să îl inchidem! (eu nu gasesc linkul pt ca sunt blocata)

Nicoleta, Mircea și toți cei implicați, credeți-mă pe cuvânt că nu am zis eu acele cuvinte, și nu le-aș zice niciodată  🙂 Mircea a fost și este un om de bază în viața mea.
(o sa depun azi o plangere la investigare fraude informatice pentru a verifica pe partea informatica de unde s-a deschis acest cont).”, a scris Mirela pe Facebook.

Mirela de la Insula iubirii o demască pe Hannelore

Deși păreau a fi rămas în relații bune, adevărul este altul. Mirela și Hannelore de la Insula iubirii nu își mai vorbesc, după ce Mirela a văzut ceea ce presupusa ei prietenă spunea la testimoniale. Mirela a dat-o de gol pe Hannelore și a mărturisit că aceasta era îndrăgostită de Andi și că se comportau ca un cuplu. După difuzarea emisiunii, iubita lui Bogdan îi dădea mesaje prietenei sale să o întrebe de ce ea este pusă într-o lumină proastă, iar răspunsul Mirelei a cam deranjat-o pe Hannelore.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter