Fetița Andreei Marin a împlinit 11 ani. Mesajul pe care i l-a transmis Violetei: ”Fericirea mea...”

Publicat pe

În urmă cu 11 ani, pe 15 decembrie 2007, Andreea Marin o aducea pe lume pe Violeta, ființa care avea să-i umple sufletul și viața de bucurie și fericire. Fetița Andreei Marin a primit un mesaj emoționant din partea mamei sale.

Andreea Marin este foarte discretă în ceea ce o privește pe fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr. În urmă cu 11 ani, Andreea Marin o aducea pe lume pe fetița ei și trăia sentimente unice. 'Zâna surprizelor' este fericită că are o fetiță sănătoasă și plină de viață, care reușește să-i aducă zâmbetul pe buze în fiecare zi. 'Fericirea mea are aripile ei. 11 ani azi! ', a scris Andreea Marin pe una dintre rețelele de socializare.

Vedeta a postat două fotografii absolut impresionante care au legătură cu fiica ei. Andreea Marin a postat o fotografie de pe vremea când era însărcinată cu Violeta, iar apoi o copertă VIVA! cu ea și Violeta, din noiembrie 2009.

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au realizat un pictorial spectaculos pentru revista VIVA!. La vremea respectivă, fetița vedetei avea 2 ani și a fost foarte încântată să pozeze alături de mama ei.

Ștefan Bănică Jr., mesaj de pe scenă pentru fiica sa

Artistul a cântat pentru fiica lui, Violeta, și i-a urat la mulți ani de față cu toată lumea care venise la concertul său. După urările pe care le-a făcut fetiței sale, Ștefan Bănică Jr. a anunțat că va fi tată pentru a treia oară.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară', a spus Ştefan Bănică pe scenă.

 

Fetița Andreei Marin a împlinit 11 ani. Mesajul pe care i l-a transmis Violetei: 'Fericirea mea...'Fetița Andreei Marin a împlinit 11 ani. Mesajul pe care i l-a transmis Violetei: 'Fericirea mea...'

Citește și: Ștefan Bănică Jr.: 'Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară!' Lavinia Pîrva este însărcinată!

Citește și: Andreea Marin face sport după operaţia la coloană. Vedeta a început recuperarea cu ajutorul unui antrenor

FOTO: Instagram, arhiva VIVA!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter