Anca Serea a făcut anunțul despre al șaptelea copil: "O să-l fac, cu siguranță!"

Publicat pe

Anca Serea are deja șase copii, însă, după câte spune, nu are de gând să se oprească aici. Mama-eroină a showbizului autohton nu exclude ideea de a-și mări din nou familia…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 39 de ani, Anca Serea este un fenomen… E deja mamă a șase copii, s-a reîntors în televiziune, are o viață extrem de plină, dar, cu toate astea, nu exclude să-și mărească din nou familia.

De altfel, încă de anul trecut, când ea, alături de copiii ei, a fost protagonista copertei VIVA!, vedeta ne declara că nu exclude deloc posibilitatea de a deveni din nou mamă în viitorul apropiat.

„Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis”, spunea Anca Serea, anul trecut în martie, pentru VIVA!

„L-aș mai face și pe al șaptelea”

Chiar dacă viața cu șase copii nu e ușoară, de atunci și până acum Anca Serea nu și-a schimbat opinia, chiar dacă, între timp, ne-am confruntat cu toții cu problemele iscate de pandemie… Cu toate că va fi nu doar mamă cu normă întreagă, ci și femeie de carieră – pentru că s-a întors la profesia care a consacrat-o și va prezenta din nou știrile sportive, la Prima – Anca Serea își dorește să devină mamă din nou.

Anca Serea a făcut anunțul despre al șaptelea copil: "O să-l fac, cu siguranță!"Anca Serea a făcut anunțul despre al șaptelea copil: "O să-l fac, cu siguranță!"

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum', a mărturisit Anca Serea, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anca Serea nu exclude nici adopția

Ea și Adi Sînă au deja șase copii, însă, după cum se spune, „the more, the marrier”, așadar nu este exclus ca vedeta să ne surprindă din nou cu o veste bună. Pe de altă parte, Anca nu exclude nici varianta unei adopții, chiar dacă are deja casa plină de copii.

„Cât despre adopție, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să „salvezi viața unei mogâldețe care, fără vină, se află într-o situație pe care nimeni nu și-ar dori-o… Păstrez acest gând pentru mine deocamdată”, a mărturisit Anca.

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: „Înainte, am refuzat ideea de căsnicie”/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

Citește și: Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta”

Citește și: Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

Anca Serea și Adi Sînă, probleme financiare

Pandemia de coronavirus ne-a afectat pe toți, însă una dintre breselele care au avut cel mai mult de suferit a fost cea a artiștilor. Nu e de mirare, așadar, că printre cei puternic loviți de pandemie se află și Anca Serea și Adi Sînă. Iar asta nu doar din cauza faptului că artistul a avut COVID-19, ci și pentru că, în cuplul lor, și-au făcut loc și problemele financiare.

Din păcate, asociația de proprietari ai unui complex rezidențial din Cernica i-a chemai pe cei doi în instanță, într-un dosar care are ca obiect „pretenții’. Procesul este civil și se referă la o sumă de bani pe carere reprezentanții asociației cred că Anca și Adi le-o datorează. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu pe data de 20 noiembrie, dar primul termen nu a fost încă fixat.

În urmă cu un an, cuplul se muta alături de cei șase copii într-o vilă superbă din Cernica, în valoare de 500.000 de euro.

 ‘Ne doream mai mult spațiu și am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera și am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleași școli și grădinițe, aici nu am făcut deloc modificări și nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi mai bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuță’, a spus Adi Sînă în urmă cu un an.

Mai mult, chiar dacă este o binecuvântare, viața cu atâția copii nu este deloc ușoară, plata lunară pentru școlile private, dar și hainele și rechizitele de care au nevoie cei mici trebuind întotdeauna înmulțite cu 6…

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter