Livian, de la Puterea Dragostei, surprins în compania Biancăi Drăgușanu. Ce legătură e între cei doi

Publicat pe

Livian, unul dintre cei mai cunoscuți concurenți de la Puterea Dragostei, a stârnit multe controverse prin relația cu Bianca Comănici. Pe vremea când nu era atât de cunosc, el a avut șansa să facă o fotografie cu Bianca Drăgușanu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La fel ca oricare alt bărbat, Livian s-a simțit onorat să facă o fotografie cu celebra blondină. Poza este una veche, iar asta se vede și din faptul că aspectul Biancăi era altul: vedeta era roșcată, fără prea multe operații, însă la fel de atragătoare.

Livian, de la Puterea Dragostei, surprins în compania Biancăi Drăgușanu. Ce legătură e între cei doiLivian, de la Puterea Dragostei, surprins în compania Biancăi Drăgușanu. Ce legătură e între cei doi

Pe vremea când Livian era adolescent, a avut ocazia să se fotografieze cu Bianca Drăgușanu, celebră deja atunci. Nu se gândea pe atunci că avea să devină și el, la rândul său, celebru, la fel ca Bianca.

Livian s-a despărțit de Florentina, spre fericirea Biancăi Comănici

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit după patru luni de relație. Câștigătorul sezonului doi Puterea Dragostei a făcut un videoclip pe Youtube, în care le-a explicat fanilor motivele pentru care relația cu Florentina n-a mai mers.

Livian a declarat că el și Florentina nu sunt compatibili, motiv pentru care au încheiat relația.

A fost o perioadă plină de lecții, plină de învățături. Au fost patru luni interesante, cu bucurii, cu regret, o perioadă care s-a încheiat cu o despărțire. Am ajuns într-un punct mort, am ajuns la concluzia că nu suntem făcuți din același aluat, nu ne potrivim. Am decis să punem punct. Eu fiind oarecum presat.

Citește și: Se pregătește Asia Express, sezonul 4.Ce nume de prezentatori sunt vehiculate, în locul Ginei Pistol

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice:'M-am gândit…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Simona Gherghe și ce spune despre gelozia în relație:'Cedăm pe rând' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui:„Au fost grețuri și dureri de spate’/ EXCLUSIV

Viața m-a pus în situația în care să am o mână de oameni lângă mine și eu sunt la cârma bărcii, eu conduc barca. Eu am o responsbailitate pentru echipajul meu. Nu trebuie să uit de oamenii din jurul meu', a mărturisit Livian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter