Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui: "Au fost grețuri și dureri de spate"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Anul 2020 va fi pentru Adrian Nartea unul memorabil, și nu doar ca urmare a pandemiei… Carismaticul protagonist din „VLAD (PRO TV) va deveni curând tată pentru a doua oară, cu siguranță cel mai important rol al vieții sale. Despre schimbările petrecute în ultimul an, despre rolul care l-a făcut faimos, despre speranțele de viitor, dar și despre avantajele pe care i le-a adus celebritatea ne-a povestit cu emoție, dar și cu mult umor, într-un interviu savuros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru tine a fost un an plin nu doar din punct de vedere profesional, ci și personal – tu și Alina urmează să deveniți curând părinți pentru a doua oară! A fost ceva planificat?

A fost un an cu „de toate! De fiecare dată când mă voi gândi la 2020, o să fie cu zâmbet și cu filme întregi de amintiri și povețe. tii cum se face, din punct de vedere cinematografic, intrarea unui personaj în flashback? Cadru close-up, push-in, actorul privește în gol, se pierde sharf-ul, intră o melodie dreamy și hop, te transpui în amintire, în reverie. Așa o să fiu și eu când o să mă întrebe Petra despre anul în care ea a fost concepută. (râde) Nu, nu a fost nimic plănuit, nici așteptat, nici preconizat. Pur și simplu ne-a surprins total, și asta cred că e cel mai frumos!

Cum se simte soția lui Adi Nartea

Cum ai primit vestea că soția ta este însărcinată în perioada pandemiei? Bănuiesc că te înspăimântă asta…

La telefon, mi-a trimis poza pe WhatsApp cu testul de sarcină. Eu eram la filmări  și am văzut poza în rulotă, când mă schimbam pentru următoarea secvență. A fost cu o bucurie mare, conținută însă de toate gândurile prezentului. Faptul că nu ne-am așteptat, că aveam alte planuri, că nici prin cap nu ne trecea… Am zâmbit și deja amândoi știam cum o să o/îl cheme.

Cum se descurcă Alina cu sarcina? Are pofte în miez de noapte, te trimite să-i cumperi dulciuri sau murături când te aștepți mai puțin?

Poftele i-au cam trecut, de fapt nici nu au prea fost în ceea ce privește mâncarea și, oricum, spre deosebire de mine, Alina știe să își asigure o rezervă bine păstrată pe undeva prin bucătărie. Dar au fost grețuri și dureri de spate și a fost o perioadă mai dificilă, cu un grad sporit de fragilitate emoțională, și am încercat să fiu cât se poate de blând și tolerant, pentru că, fiind aproape, eu eram calul de bătaie al tuturor emoțiilor. (zâmbește)

Adi Nartea: „Mi-aș fi dorit un băiețel”

Spuneai că ți-ai mai dori un băiat, dar… balanța se dezechiliberază grav la voi în familie, fiindcă vei deveni din nou tată de fată. Ești pregătit? Pamperși știi să schimbi? Cum crezi că te vei descurca, mai ales că știu că nu aveți bonă?

Da, mi-aș fi dorit un băiețel, dar acum, că se dezechilibrează balanța, trebuie să o echilibrez cumva. Încă mai am un aliat, pe Brioche (n. red. câinele familiei), care e cam bătrânel de acum, deci da, balanța chiar se înclină.

Dar, pentru a o echilibra așa pe termen lung, am să impun o regulă ca fetele să nu își schimbe numele de familie după căsătorie, să aibă grija ca și copiii lor să se numească Nartea. Asta  mă liniștește puțin pe mine… (râde) În rest, mă uit la partea plină a paharului, sunt și voi fi iubit și răsfățat de 3 fete… Încă de acum mi-am schimbat urarea – atunci când primesc un sfat sau  o  vorbă  bună,  în  loc  să  spun „Doamne ajută!, în sensul de așa să fie, spun „Doamnele ajută!.

Citește și: Adi Nartea, protagonistul din Vlad, va deveni tătic a doua oară.Alina este însărcinată și cuplul a anunțat sexul copilului

Citește și: Adi Nartea, din VLAD, lovit din plin de criza economică adusă de pandemie:'M-a luat pe nepregătite, îmi făcusem niște planuri'. Cel mai mult are de suferit soția lui, make-up artist / INTERVIU

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea a răbufnit la Ferma:„Eu am fost căsătorit și trădat de fosta mea soție'. Reacția Andreei Antonescu

Cum a primit fiica lui Adi Nartea vestea ca va avea o surioară

Cum a primit fiica voastră vestea că va avea o surioară? Este nerăbdătoare sau ați simțit și puțină gelozie din partea ei?

Mara ne spunea de mult să ne mai luăm în brațe și să ne mai iubim, pentru că așa știa ea că mai putem face un bebe. Ea își dorea ișî și dorește un bebe al ei adevărat, o fetiță, de care să aibă grijă și pe care să o cheme Elisabet-Inimioara.

Acum nu există zi să nu pună mâna pe burtică sau să nu se uite pe aplicația de pe telefonul Alinei unde arată o animație drăguță cu un bebe care are dimensiunile și caracteristicile vârstei celei mici. Deci e entuziasmată și încă nu există gelozie. Asta cred că va apărea atunci când o va vedea pe mami că va sta mai mult cu Petra…

Cum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui: "Au fost grețuri și dureri de spate"/ EXCLUSIVCum a aflat Adi Nartea din VLAD că va fi tată pentru a doua oară și cum se simte soția lui: "Au fost grețuri și dureri de spate"/ EXCLUSIV

Adi Nartea: „Am o limită mai greu de atins”

Este Mara „fata lui tata? Care dintre voi e veriga slabă a familiei și nu îi poate rezista micuței?

Mara este evident fata lui tata, și eu, în mod evident, sunt cel care permite mai multe și o lasă să facă lucruri, și nu stau tot timpul cu gura pe ea, și o iau cu învăluiri și cu trucuri mieroase să facă ceea ce e nevoie. Astfel, eu sunt ăla mai slab la negociere și la solicitările Marei. Dar, totuși, am o limită mai greu de atins și, când este pe aproape, știe că nu trebuie să o treacă.

Alina însă este de multe ori „the bad cop, și asta o frustrează adeseori, iar mie îmi pare rău și încerc să o susțin, chiar dacă de multe ori și eu sunt luat în colimator… Încercăm amândoi prin diferite metode să o educăm bine. Alina e mai directă și mai tăioasă, pentru că se confruntă mai des cu capricii, iar eu, mai cu negociere și mai cu șiretlicuri, pentru că mă confrunt cu aceste capricii mai rar decât Alina.

Sursa foto: Facebook, Instagram

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter