"Am stat cu mama la spital, toată ziua". Anca Serea se confruntă cu necazurile, în prag de sărbători

Publicat pe

Anca Serea se confruntă cu necazurile, în prag de sărbători. Anca Serea se pregătește să petreacă sărbătorile de iarnă alături de cei șase copii, însă există câteva probleme care îi umbresc bucuria. Anca Serea are un mariaj fericit alături de Adi Sînă, aceștia fiind părinții a șase copii, dintre care doi, din căsătoria anterioară a modelului. Recent, Anca Serea a declarat că abia mai poate face față responsabilităților, întrucât mama ei este foarte bolnavă și trebuie să aibă grijă de ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea se confruntă cu necazurile, în prag de sărbători. Anca Serea este o femeie care a trecut prin multe încercări în viață. Aceasta a rămas văduvă cu doi copii, la vârsta de 29 de ani, după ce fostul ei soț a murit de leucemie. Prezentatoarea a reușit să-și refacă viață alături de un bărbat care o iubește foarte mult, cei doi formând o familie minunată. Anca Serea și Adi Sînă sunt unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz. Prezentatoarea are patru copii din relația cu actualul soț. Vedeta abia așteaptă să petreacă sărbătorile cu familia, însă se confruntă cu mari probleme. Mama ei este bolnavă, iar bona, care avea grijă de copii, a plecat.

"Am stat cu mama la spital, toată ziua". Anca Serea se confruntă cu necazurile, în prag de sărbători"Am stat cu mama la spital, toată ziua". Anca Serea se confruntă cu necazurile, în prag de sărbători

Anca Serea se confruntă cu necazurile, în prag de sărbători

Anca Serea a împărtășit fanilor de pe Instagram problemele cu care se confruntă în ultima vreme. Vedeta este tristă din cauză că mama ei este bolnavă și a petrecut mult timp cu ea la spital. Din păcate Anca Serea a mai rămas fără un alt ajutor de nădejde. Este vorba despre bona ei, care pleacă, în perioada sărbătorilor, pentru a fi împreună cu familia.

„Eu am stat cu mama la spital la Colentina aproape toată ziua, are o perioadă în care nu se simte foarte bine. Este și a fost o perioadă foarte agitată în viețiile noastre. Așa că astăzi este o zi grea pentru noi, pentru familia noastră… Pentru că bona Leahei, Mery, îngerul protector al familiei noastre, eu așa îi spun, ea va pleca la familia ei. Are 3 fetițe și i-am scris o felicitare, așa că va fi o zi grea. Sperăm să se întoarcă, așă că nu știm cum se va obișnui Leah și cum ne vom obișnui noi cu absența ei.

Citește și: Ce afacere de milioane de euro au Anca Serea și Adi Sînă.În trecut, s-a spus că cei doi au probleme financiare

Citește și:Anca Serea și Adi Sînă au împlinit 7 ani de căsnicie. Ce surpriză i-a pregătit cântărețul soției lui:„El este cu aniversările. Îmi doream să…’ / EXCLUSIV

Ne-a promis că se va întoarce la începutul lunii februarie. Cu siguranță nu va fi simplu pentru noi, mai ales că ne-am obișnuit cu prezența ei. Este un om cu energie foarte bună, foarte dedicată și Leah și copiii o iubesc foarte tare', a dezvăluit Anca Serea pe Instagram.

Cum gestionează Anca Serea și Adi Sînă neînțelegerile din viața de cuplu

Anca Serea este căstorită de șapte ani cu Adi Sână și împreună au grijă de șase copii. Chiar dacă par o familie perfectă, Anca Serea a declarat că există desigur și tensiuni, dar că, în timp, au învățat să gestioneze cu calm relația dintre ei. Vedeta susține că cei doi se completează reciproc și se ajută în momentele dificile.

Citește și: Anca Serea a rămas fără bonă:'Este o zi grea pentru noi…'

Citește și: Secretul lui Teo Trandafir ca să nu se îngrașe de Crăciun:’În primele 2-3 ore ale zilei beau apă. Mai am un truc…’

Cred că în ultimii doi ani atât eu, cât și Adi ne-am maturizat foarte mult și chiar dacă mai greșim uneori, pentru că a greși e omenește, cred că ce ne ține împreună e faptul că avem o familie atât de frumoasă, că încă ne mai iubim mult și că mai există pasiunea aia. Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul', a relatat vedeta la Teo Show.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter