Cum își menține Camelia Șucu silueta în perioada sărbătorilor. Alimentul pe care îl evită: "Nu consum foarte mult..."

Publicat pe .

Cum își menține Camelia Șucu silueta în perioada sărbătorilor. Afacerista Camelia Șucu, 57 de ani, este un om care a reușit să mențină un echilibru în viața ei, indiferent de situație. A trecut cu eleganță peste divorțul de tatăl celor două fiice ale sale, iar în prezent Camelia Șucu reprezintă un punct de referință pentru succesul în afaceri. Cumpătată din fire, vedeta este atentă la siluetă, așa că de sărbători are un aliment pe care evită să-l consume, deși este pregătit chiar de mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum își menține Camelia Șucu silueta în perioada sărbătorilor. Camelia Șucu este un etalon al succesului, al ambiției și al determinării. Unul dintre atuurile femeii de afaceri este echilibrul, care a ajutat-o dintotdeauna atât în viața personală, cât și în plan profesional. Camelia Șucu este mama a două fiice, rezultate din mariajul cu fostul soț. Sărbătorile o vor găsi pe afacerista de succes alături de fetele ei, de nepoți, dar și de mama ei. Șucu este fericită să-i aibă pe toți alături pe cei dragi și a spus cum va face față tentațiilor culinare pregătite de mama sa.

camelia-sucu-tata-nunta-800×666-1camelia-sucu-tata-nunta-800×666-1

Cum își menține Camelia Șucu silueta în perioada sărbătorilor

Camelia Șucu este entuziasmată pentru sărbătorile de vis pe care le va petrece alături de fiicele ei, nepoții și mama ei. După un an plin de proiecte și realizări, în care timpul dedicate familiei și vieții personale nu pare a fi niciodată îndeajuns, Camelia Șucu are parte de un răgaz binemeritat alături de cei dragi. Afacerista o va avea alături pe mama ei, care va prepara numai bunătăți pentru masa de Crăciun. De pe masa familie Șucu nu vor lipsi sarmalele și cozonacii. Aceste mâncăruri delicioase constituie o adevărată tentație pentru Camelia Șucu care va încerca să evite mai ales cozonacul.

Citește și: Cum arată Camelia Șucu la 57 de ani și ce avere are cea mai bogată femeie din România

Citește și: Camelia Sucu incurajeaza femeile de afaceri

Nu că aș fi eu vreo mare mâncătoare de sarmale, dar așa spun ginerii mei, așa spun nepoții mei, cumnații mei, toți bărbații din familie spun că sarmalele mamei sunt cele mai bune. Noi, femeile, însă ținem la siluetă și doar gustăm.

La cozonaci, însă, acum am văzut că este una mare concurs între fetele din familie, care face cozonacul cel mai bun. După mama, vine tare din urmă Ioana, care face o rețetă de cozonaci pe care nu am mai auzit-o până acum, face cozonaci la rece. Cristina văd că se apropie și ea cu pași repezi, face și ea un cozonac bun. Sincer, noroc că nu mâncăm cozonac decât o dată pe an! Asta cu mâncatul mult și în permanență este ceva ce eu nu pot să înțeleg de Sărbători. Nu consum foarte mult, mai ales cozonac. Și asta pentru că, după aceea, trebuie să dublezi kilometri la sala de sport.„, a spus Camelia Șucu pentru Click.

Camelia Șucu spune care sunt cei trei bărbați care au inspirat-o de-a lungul vieții

Camelia Șucu a fost căsătorită omul de afaceri Dan Șucu, alături de care a dat naștere celor două fiice minunate. Din păcate divorțul i-a lăsat un gust amar Cameliei, care a fost ulterior exclusă din firmele pe care le-a construit de-a lungul timpul cu cel care i-a fost soț. Vedeta a vorbit recent despre cei trei bărbați din viața ei care au inspirat-o și au influențat-o cel mai mult. Unul dintre aceștia este omul de afaceri Pascuale Natuzzi, despre care susține că a învățat-o tot ce are nevoie să știe despre domeniul antreprenoriatului.

Citește și: Ioana Tufaru speră ca Gigi Becali să o ajute cu bani de Sărbători și anul acesta: „Momentan nu am primit nimic'

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea petrec Crăciunul cu toți cei 9 copii ai lui: „Au venit și copiii din America”

„Dacă ar fi să fac top trei bărbați care m-au influențat în viața aceasta, pe locul întâi ar fi tatăl meu! Știu că poate părea banal, dar nu. Este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat ,pentru felul în care a știu să exprime iubirea. Iubirea de tată, iubirea de părinte, atenția.

Pe locul al doilea ar fi partenereul meu de afaceri, Pascuale Natuzzi, un om pe care l-am întâlnit în primii ani de viață a mea ca om de bussines, atunci când nu știam nici măcar cum să definesc un bussines.

Richard Brenson ar fi pe locul trei! L-aș pune aici pentru stilul nebunesc, creativ, care se aseamănă mult cu felul meu de a fi. L-am urmărit în conferințe și în cărțile pe care le-a scris. Aceștia trei ar fi, dar am avut de învățat și am de învățat mereu de la bărbați', a declarat Camelia Șucu pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton