Valentina Pelinel și Cristi Borcea petrec Crăciunul cu toți cei 9 copii ai lui: "Au venit și copiii din America"

Publicat pe

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au făcut planurile de Crăciun. Valentina Pelinel a împlinit pe 8 decembrie 42 de ani, iar alături i-a fost frumoasa ei familie, soțul Cristi Borcea, și cei trei copii ai lor. Pelinel a fost unul dintre cele mai de succes modele de la noi din țară, cu o carieră impresionantă ce a inclus și marile podiumuri internaționale. Valentina Pelinel preferă în ultima vreme compania familiei, iar de Crăciun va petrece alături și de ceilalți copii ai soțului ei, din relația cu Alina Vidican.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au făcut planurile de Crăciun. Valentina Pelinel este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu o carieră de succes în spate, ca model internațional, Valentina a trăit o viață plină de aventură, astfel că în prezent, la 42 de ani, fostul model își petrece majoritatea timpului cu familia. Vedeta se află la a doua căsătorie și se pare că alături de Cristi Borcea și-a regăsit cu adevărat liniștea și fericirea. De sărbători, soții Borcea vor petrece alături de copiii afaceristului din relațiile anterioare, precum o adevărată familie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea petrec Crăciunul cu toți cei 9 copii ai lui: "Au venit și copiii din America"Valentina Pelinel și Cristi Borcea petrec Crăciunul cu toți cei 9 copii ai lui: "Au venit și copiii din America"

Valentina Pelinel și Cristi Borcea petrec Crăciunul cu toți cei 9 copii ai lui

Valentina Pelinel și Cristi Borcea țin foarte mult ca familia să fie reunită de Crăciun. Pentru afacerist este foarte important ca de Sărbători, copiii săi din relațiile anterioare să nu simtă lipsa tatălui, de aceea, Valentina și Cristi Borcea vor petrece Crăciunul cu familia lor extinsă. Borcea are nouă copii din relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu cele patru partenere de viață. Fosta soție a afaceristului, Alina Vidican, a venit în țară alături de cei doi copii, George și Gloria. Potrivit Valentinei Pelinel, vor face cu toții o excursie la munte.

Citește și: Cristian Boureanu neagă că a fost violent cu fostele sale partenere:'S-a spus că am împins-o pe Valentina Pelinel și și-a rupt piciorul'

Citește și: Ce ritualuri de îngrijire au Valentina Pelinel și Cristi Borcea:„Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte…’

Citește și: Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma:'De trei zile nu dorm și nu mănânc'. Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

Noi stăm întotdeauna acasă de Crăciun, anul acesta o să stăm acasă și de Anul Nou, adică o să ieșim probabil undeva noi doi sau cu prietenii, dar nu plecăm din țară. În schimb, pentru că au venit și frații din America, copiii din America, mergem la munte câteva zile să vadă zăpadă, ca să fie toți împreună, să se joace', a declarat Valentina Pelinel, pentru unica.ro.

De ce nu a dorit Valentina Pelinel să facă petrecere de ziua ei

Valentina Pelinel, frumoasa soție a fostului selecționer Dinamo, Cristi Borcea, a împlinit 42 de ani pe 8 decembrie. Pelinel este, în prezent, mama a trei copii Milan, Rania și Indira și se concentrează pe viața de familie și educația micuților. Când era mai tânără, Pelinel a avut o viață aventuroasă. Era unul dintre cele mai bine cotate modele de pe poidiumurile interanționale și a prezentat pentru marii designeri din industria modei. Dacă în alți ani, Valentinei îi plăcea să-și celebreze ziua de naștere la o ieșire cu prietenele, anul acesta situația s-a schimbat. Vedeta a declarat că a simțit să nu organizeze nimic fastuos și a vrut să fie o zi ca oricare alta. Cu toate acestea, cei trei copii ai ei i-au făcut o surpriză, ce i-a umplut sufletul de bucurie.

Nu făceam în fiecare an petrecere, dar mai făceam câte o masa, mă întâlneam cu fetele. Pur și simplu anul acesta nu am avut chef să mă organizez cu nimic. Am zis că o să fie o zi normală, mă duc la sală, mă duc mă aranjez și vin acasă, mă bucur de ei, fiecare dintre copii avea o floricică, un balon, un desen, să fie ei ok. M-au topit', a mai afirmat Valentina Pelinel.


 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter