Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată. Cuplul a uitat să plătească celulele stem

Publicat pe

Anca Serea și Adi Sînă au uitat să plătească celulele stem pentru doi dintre cei cinci copiii pe care îi au acasă. Anul trecut, cuplul a fost dat în judecată pentru că a uitat să achite facturile. Unul dintre dosare s-a finalizat.

Sunt foarte ocupați, iar asta probabil este scuza pentru care cei doi au uitat să mai plătească celulele stem ale doi dintre cei cinci copii. Anca Serea și Adi Sînă au uitat să plătească facturile la două bănci de celule stem.

Acum, cei doi trebuie să plătească 360 lei plus penalități de 0,1% pe zi începând din iunie 2016 și până la data în care vor achita efectiv debitul, asta în cazul primul dosar. Cel de-al doilea dosar deschis pentru Anca Serea și Adi Sînă, sentința se va pronunța peste doar câteva zile.

Anca Serea și Adi Sînă își mai doresc copii

Anca Serea şi Adi Sînă formează un cuplu de 8 ani de zile. Au împreună o familie frumoasă, cum mulţi îşi doresc. Au cinci copii care le fac zilele mult mai fericite. Nu le este uşor, după cum au declarat, dar fac faţă situaţiilor neaşteptate cu zâmbetul pe buze.

„Încă mai am fantezii cu Adi. Spre exemplu, mai vreau doi copii', a spus Anca Serea la Antena Stars.

Citește și: Anca Serea vrea să devină învăţătoare. Iată planurile de viitor ale vedetei

Citește și: Anca Serea ajunge o dată la câteva zile la spital. Afecțiunea de care suferă vedeta: 'Sunt la limita foarte coborâtă'

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter