Anca Serea şi Adi Sînă, din nou părinţi. Câţi copii îşi mai doresc cei doi îndrăgostiţi

Publicat pe

Anca Serea este mămica a cinci copii minunaţi. Reuşeşte cu brio să aibă o carieră de succes, dar şi o viaţă de familie minunată. Vedeta a anunţat că se gândeşte deja la următorii copii. Adi Sînă este de acord cu ea! 

Anca Serea şi Adi Sînă formează un cuplu de 8 ani de zile. Au împreună o familie frumoasă, cum mulţi îşi doresc. Au cinci copii care le fac zilele mult mai fericite. Nu le este uşor, după cum au declarat, dar fac faţă situaţiilor neaşteptate cu zâmbetul pe buze.

Iată că acum, în preajma zilei îndrăgostiţilor, Anca Serea a dezvăluit că este îndrăgostită de soţul ei şi acum, şi se vede din nou mămică.

„Încă mai am fantezii cu Adi. Spre exemplu, mai vreau doi copii”, a spus Anca Serea la Antena Stars.

Anca Serea vrea să devină învăţătoare

Frumoasa Anca Serea are o familie deosebită, un soţ minunat şi cinci copii după care este topită. Mereu îşi face timp şi pentru cariera sa, sunt foarte multe proiecte în care este implicată. După ce a renunţat la pupitrul ştirilor, Anca s-a dedicat celor dragi şi nu numai. Iată că acum are în plan un viitor ambiţios, la care nu vrea să renunţe.

Aceasta vrea să devină învăţătoare, dar nu chiar acum. Planurile sale de viitor sunt bine stabilite.

„Îmi doresc foarte mult să devin învăţătoare. Peste ceva timp! (…) O să se întâmple sigur când o să crească copiii.', a spus vedeta în cadrul Atelierelor încrederii, eveniment susţinut de Teach for Romania.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter